metalshow

Conceptul de „A FI”

“Lucrurile pe care le știm nu sunt cele pe care le-am auzit sau citit, mai degrabă sunt lucruri pe care le-am trăit, experimentat și simțit.“
(Calvin M. Woodward)

Așa am gândit și noi atunci când a venit vorba de educția noastră și a copiilor din ziua de azi. Dezvoltarea tinerilor nu ține doar de învățatul lecției la clasă, sau de a citi o carte. Implicată în procesul de dezvoltare este viața de zi cu zi și resursele pe care ni le oferă. Tot implicat în acest proces de dezvoltare este proiectul „Avantaj la Start”, pe care compania noastră la susținut. Avantaj la Start investește în dezvoltarea tinerilor cu voință și talent. Scopul final este acela de a aduce beneficii comunității în care trăim.

Obiectivele pe care acest proiect și le-a propus sunt: – educația financiară, dezvoltarea personală, precum și problemele specifice tinerilor. Beneficiarii sunt tinerii care prezintă interes față de acest gen de activitate.

To be or not to be

Nu după mult timp de la înființare, programul pune la dispoziție și semninarii online, pentru ca doritorii să poată accesa și procesa mult mai ușor informațiile. În scurt timp, platforma de webminarii a devenit neâncăpătoare, drept pentru care echipa E-concept a pus la dispoziție una valabilă pentru 100 de persoane. Drept urmare, cu 400% mai mulți tineri pot beneficia acum de materiale adiționale. Conceptul „a fi” de interes s-a dovedit valabil.

Bucuresti, 12.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *