free download 78 travel guides written by experts

Comunicarea in social media – training dedicat specialistilor in relatii publice

Pe data de 7 mai 2009 Evensys va organiza cea de-a doua editie a evenimentului “Social Media Training for Communicators”. Cu aceasta ocazie, specialistii in PR si advertising vor putea sa descopere care sunt instrumentele si canalele puse la dispozitie de social media, metode de evaluare ROI, cum trebuie elaborata o strategie corecta si coerenta de comunicare in social media dar si cum poate fi integrata a social media in strategia de relatii publice. Trainingul va avea loc la Radisson Blu Hotel si este deschis unui numar maxim de 30 de persoane.

Evenimentul este special dedicat comunicatorilor interesati sa aduca un plus de valoare campaniilor de comunicare, integrand elemente de social media. Trainingul va oferi un ghid complet pentru a intelege corect si folosi eficient social media.
Cea de-a doua editie va aduce nou informatii relevante despre strategiile de comunicare cu bloggerii si practicile eficiente de relationare cu acestia. In acest fel, comunicatorii vor invata cum pot promova brandul si compania in spatiul online, folosind avantajele oferite de acesta in beneficiul comunicarii.

In perioade economice de incertitudine devine important pentru companii sa stie cum sa gestioneze cat mai eficient si inteligent reputatia organizatiei. Avand in vedere importanta si mai mare a unei reputatii pozitive in aceasta perioada, trainingul va oferi celor prezenti informatii utile si relevante pentru gestionarea cu succes a reputatiei organizationale in mediul online. Participantii vor putea afla intr-o zi tot informatiile necesare pentru a construi si gestiona o reputatie online coerenta si credibila, prin intermediul unor studii de caz, ghiduri practice si explicatii complete
 
“ Canalul de social media a prins avant puternic in Romania ultimilor doi ani si ofera avantaje clare industriei de comunicare. Accesul direct la un public pretentios, eficienta, rapiditatea si complexitatea retelelor de comunicare in social media il transforma intr-un mediu propice comunicarii organizationale, in special in timpuri de incertitudine economica. Prima editie s-a bucurat de succes, toate locurile fiind epuizate cu o saptamana inainte de incheierea inscrierilor, ceea ce denota interesul foarte mare acordat de comunicatori acestui canal. Editia a doua a evenimentului aduce informatii noi, sfaturi practice, studii de caz relevante si exercitii utile, pentru ca participantii sa primeasca un ghid complet si actualizat de intelegere si utilizare corecta si eficienta a social media”, anunta Cristian Manafu, Managing Partner, Evensys.

Prima editie a trainingului a avut loc pe data de 27 martie, in cadrul celei de-a treia editii a conferintei PR Forum.

Pentru inscrieri si informatii despre eveniment puteti vizita www.socialmedia.evensys.ro.

Bucuresti, 23.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *