free download 78 travel guides written by experts

Company of Heroes 2: The Western Front Armies disponibil la precomanda, cu bonusuri exclusive

Lansare – 24 iunie 2014

SEGA™ și Relic Entertainment pregătesc pentru lansare, la 24 iunie 2014, noul titlu pentru PC Company of Heroes 2: The Western Front Armies, primul Expansion Standalone Multiplayer pentru Company of Heroes 2. Noul expansion se concentrează asupra Frontului de Vest, unde s-au desfășurat unele dintre cele mai brutale bătălii din cel de-Al Doilea Război Mondial.

Company of Heroes 2: The Western Front Armies, distribuit prin SKIN Media, este acum disponibil la precomandă online la cele mai importante magazine din România, la un preț recomandat de 99,99 de lei.

Clienții care pre-comandă Company of Heroes 2: The Western Front Armies primesc bonus două vehicle skins unice. Fiecare skin este specific US Forces și Oberkommando West și poate fi utilizat pentru toate clasele de vehicule. În plus, sunt oferite și două faceplate-uri cu același design.

Producătorii ne propun două facțiuni noi complet unice: US Forces și Oberkommando West, care schimbă dramatic modul în care CoH 2 este jucat în multiplayer.

Fiecare armată oferă noi opțiuni tactice distincte, precum şi noi unități de infanterie, arme, vehicule, abilități și upgrade-uri. CoH 2: The Western Front Armies vine „echipat” cu opt hărți de multiplayer pe Frontul de Vest. The Western Front Armies include și un nou sistem de progresie care introduce conținut unic în joc și permite mai mult ca oricând aprofundarea aspectelor tactice și strategice din CoH 2.

Company of Heroes 2: The Western Front Armies este disponibil sub forma unui pachet standalone, care reprezintă un punct de acces la Company of Heroes 2 și la comunitatea jucătorilor. Deținătorii expansion-ului au acces la cele 23 de hărți Company of Heroes 2 în auto-match, și pot juca împotriva tuturor celorlalte facțiuni existente (împotriva jucătorilor umani sau a calculatorului).

Despre US Forces în Company of Heroes 2: The Western Front Armies

TRAILER OFICIAL SEGA – US FORCES

Sub comanda Generalului Dwight D. Eisenhower, forțele armate US au debarcat pe plajele însângerate din Normandia și au înaintat pe continentul european, în ciuda rezistenței opuse de puternica mașinărie de război a Germaniei naziste.

Soldații americani, încă lipsiți de experiență, obosiți după luni de lupte și forțați să acopere un front enorm, se confruntă cu puternicele forțe ale celui de-Al Treilea Reich, care au în spate experiența a patru ani de război. Forțele SUA trebuie să își folosească inteligent toate resursele pentru a obține victoria.

Armata americană se poate adapta la o multitudine de situaţii din teren – infanteria și vehiculele permit abordări tactice diverse, iar structura unică a armatei reflectă perfect natura temporară a liniilor de front.

Vehiculele blindate rapide, uşoare şi medii, cum este faimosul M4A3 Sherman, oferă putere de foc mobilă şi suport pentru Riflemen, în timp ce Paratroopers de elită şi forţele aeriene provoacă haos în spatele liniilor inamice.

Armata US Forces le permite jucătorilor să joace Company of Heroes 2 atât împotriva jucătorilor din întreaga lume, cât și împotriva AI-ului. Intră în luptă alături de Armata Sovietică aliată și înfruntă forțele Wermacht și Oberkommando West în modurile multiplayer din Company of Heroes 2.

Despre Oberkommando West în Company of Heroes 2: The Western Front Armies

TRAILER OFICIAL SEGA – OBERKOMMANDO WEST

Trupele Oberkommando West , cu o vastă experiență de luptă și echipament de ultimă oră, reprezintă o forță de temut și un inamic extrem de periculos pentru armatele Aliate.

Deși Germania este puternic afectată de faptul că economia a fost aproape complet distrusă, forțele Oberkommando West sunt echipate cu unele dintre cele mai impresionante vehicule ale războiului: superioritatea tehnologică a Germaniei devine evidentă atunci când pe câmpul de luptă își fac apariția faimoasele tancuri grele, care contraatacă în mod repetat forțele US care încearcă să pătrundă în inima Reich-ului.

Monstruoasele tancuri „King Tiger”, de şaptezeci de tone, sunt completate de infanteriști excelent echipați și antrenați: trupele de asalt Sturmpioniere sunt vârful de lance, în timp ce Volksgrenadiere amenință atât infanteria, cât și vehiculele Aliaţilor.

Armata Oberkommando West le permite jucătorilor să joace Company of Heroes 2 atât împotriva jucătorilor din întreaga lume, cât și împotriva AI-ului. Intră în luptă alături de Wermacht-ul de pe Frontul de Est și înfruntă Armata Sovietică și US Forces în modurile multiplayer din Company of Heroes 2.

Caracteristici principale Company of Heroes 2: The Western Front Armies:
• US Forces: Preia controlul asupra puternicei armate a lui Eisenhower, cu abilități și strategii complet noi.
• Oberkommando West: O abordare complet nouă a forțelor Germaniei naziste, cu noi abilități și strategii pentru dominarea absolută a câmpului de bătălie.
• Frontul de Vest: Războiul se extinde în teatrul de operațiuni de pe Frontul de Vest din cel de-Al Doilea Război Mondial, cu noi medii de joc care aduc un nou nivel de realism și autenticitate în Company of Heroes 2.
• Hărți noi: Opt noi hărți pentru multiplayer, excelent realizate, sunt adăugate celor 23 de hărți din Company of Heroes 2, precum și celor peste 1.000 de hărți realizate de către comunitate pe Steam workshop.
• Lupte online intense: Vei simți ferocitatea fără precedent a celui mai devastator război al secolului al 20-lea și vei conduce bătălii viscerale cu adversari de pe întregul glob.
• Fiecare bătălie are propria poveste: Trăiește brutalitatea războiului pe linia frontului și demonstrează că ai abilitățile necesare pentru a câștiga luptă după luptă după luptă.

Cerințe de sistem Company of Heroes 2: The Western Front Armies

NOTĂ: Necesită conexiune broadband permanentă la Internet și cont Steam gratuit pentru a fi activat și jucat. NU necesită jocul Company of Heroes 2 pentru a fi jucat. Oferă acces în multiplayer la toate cele 23 de hărți din CoH 2, în modul auto-match.

Cerințe minime de sistem:
SO: Windows Vista
Procesor: Intel Core 2 Duo la 2 GHz sau echivalent
Memorie: 2 GB RAM
Placă video: cu 512 MB VRAM, compatibilă cu DirectX® 10 (GeForce 8800 GT sau Radeon HD 5550)

Conexiune broadband la Internet

Configurație recomandată:
SO: Windows 7/8
Procesor: Intel i5 Quad Core la 3 GHz sau echivalent
Memorie: 4 GB RAM
Placă video: cu 1024 MB VRAM, compatibilă cu DirectX® 11 (GeForce GTX 470 sau Radeon HD 5850)
Conexiune broadband la Internet
Microfon

Bucuresti, 10.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *