free download 78 travel guides written by experts

Compania Passe Partout- Dan Puric va invita la Teatrul de pe Lipscani (Sala Rapsodia)

Sambata, 12 noiembrie, orele 19.00 – MADE IN ROMANIA

“MADE IN ROMANIA” se joacă de 10 ani, și este o parodie spumoasa cu “trupa veche”, primii elevi ai lui Dan Puric. Spectacolul demonteaza cu subtilitate miturile unei lumi care ne sufoca cu imagini fade, fara continut, fara valoare. Registrul comic in care este gandit, face din “Made in Romania” un spectacolul dinamic si deschis publicului de orice varsta. Data premierei august 2001, în cadrul Festivalului „Menden à la Carte“, Germania.

“De ce Made in Romania? România nu este numai o națiune, un popor, ea este o atitudine în fața lumii și, mai presus de toate, un spirit. Nu știu de ce, dar a privi lumea prin ochii României, pentru mine este același lucru cu a privi lumea prin ochii unui copil.” (Dan Puric)

Duminica, 13 noiembrie, orele 19.00 – TOTI CINCI

Spectacolu este o tragi-comedie despre omul contemporan: visele, iubirile si speranţele sale traduse în dans, pantomimă, teatru curat. “Frânturi de viaţă: priveşti, primeşti şi îţi construieşti propriul fir narativ. Concluzia îţi aparţine. “Toti cinci”- Separat, suntem: Ana Pepine, Dana Paraschiv, Ştefan Ruxanda, Paul Cimpoieru şi Silviu Man. Din punct de vedere social, cinci cetăţeni. Din punct de vedere politic, cinci voturi. Putem completa la nesfârşit: contribuabili, clienţi, consumatori… Împreună, însă, dobândim numele cel mare: “Compania de Teatru Dan Puric”. Fiindcă dincolo de etichetele lipite de noi ca de valizele trecute prin multe vămi, suntem o mână de tineri (ah! tineretul ăsta nu mai e ce-a fost…) care cred că de pe scenă, ca de pe munte, lumea şi cerul se văd mai bine. “(Toti cinci)

Spectacolele saptamanii viitoare

Joi, 17 noiembrie, ora 19 – ROYAL FASHION

Sambata, 19 noiembrie, ora 19 – ROMANIA.Inchis pentru inventar

Bucuresti, 08.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *