free download 78 travel guides written by experts

Comedia a cucerit Romania

Aventurile din Fierbinți servite în porție dublă, din nou în topul preferințelor românilor

Întâmplările pline de umor ale celebrelor personaje din Fierbinți au fost din nou urmărite cu sufletul la gură de milioane de telespectatori! Aproximativ 2.6 milioane de români au urmărit aventurile fierbințenilor în minutul de aur, de la 21:14.

Episoadele 3 și 4 ale sezonului 6 au clasat PRO TV pe locul 1 pe toate categoriile de public. Așadar, în intervalul de difuzare 20:31 – 22:35, pe publicul comercial cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a fost lider de audiență cu 11.4 puncte de rating și o cotă de piață de 25.6%, față de următorul post clasat care a înregistrat 6.7 puncte de rating și o cotă de piață de 15.1%.

Pe întreg publicul din mediul urban, PRO TV a obținut pe perioada difuzării celor 2 episoade o audiență medie de 9.3 puncte de rating și 17.9% cotă de piață, al doilea post clasat care a înregistrat 8.3 puncte de rating și 16% cotă de piață.

Poziția de lider a fost menținută și la nivel național, unde Las Fierbinți a înregistrat o audiență medie de 11 puncte de rating și 21.2% cotă de piață, urmată de un rating de 7.9 puncte și 15.3% cotă de piață obținute de postul clasat pe locul 2.

Pe parcursul celor două episoade, liniștea din Fierbinți a fost perturbată de apariția unui milionar misterios, un cetățean darnic care a împărțit bani fără a pretinde nimic în schimb. Ardiles, Celentano și Firicel au profitat pe parcursul primului episod de conflictul dintre Brânzoi și taximetristul satului, Rață, realizând un ospăț din capra vătămată a lui Brânzoi. Robi și-a pierdut un prieten drag: canarul. Ca să-l ajute să depășească momentul, Vasile, Primarul localității, i-a propus să-și facă o iubită, așa că cei 2 pornesc hotărâți la discotecă. Acolo, Robi și-a făcut speranțe că o va cuceri pe Gianina, iar aceasta și-a făcut la rândul ei… un alt iubit.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie, joi de la 20:30, la PRO TV!

Bucuresti, 10.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *