free download 78 travel guides written by experts

Un nou weekend cu evenimente surpriza in Centrul Vechi al Capitalei

Cele șase weekenduri pline de distracție și surprize programate în cadrul evenimentului Strada BT se apropie de final. Astfel, weekendul acesta este ultimul în care bucureștenii se mai pot bucura de surprizele pregătite pentru ei în Centrul Vechi, pe strada Lipscani.

Reamintim că întreg evenimentul a fost gândit ca o sursă de recreație și inspirație pentru bucureștenii mici și mari, pe lângă activitățile destinate copiilor toți cei prezenți pe strada Lipscani având ocazia să descopere secretele sportului nobil de la scrimerii Federației Române de Scrimă, să se alăture în pas de dans celui mai antrenant FlashMob al tangoului argentinian organizat la București sau să testeze cele mai noi mașini de curse prezentate de către echipa Napoca Rally Academy. Toate acestea într-o atmosferă de muzică și dans întreținută de trupele Tivodar, We Singing Colors sau cvartetul Chromatic.

Despre eveniment

Fie că vii dinspre Calea Victoriei, dinspre Universitate sau dinspre Unirii … trebuie să ajungi pe strada Lipscani, lângă sediul BNR, în mijlocul noului centru de distracție al Capitalei. Lipscani este artera norocoasă care timp de șase weekend-uri (în perioada 30 august – 12 octombrie) găzduiește evenimentele de pe Strada BT.

Weekend-ul 11 – 12 octombrie

Acțiunile continuă în aceeași notă pe Strada BT, iar cei prezenți la eveniment vor avea din nou parte de un weekend dedicat muzicii, spectacolului și dansului.

Programul celor doua zile:
11 – 12 octombrie
18:30 – 21:30 BT Magic Street – iluzionisti / magie
18:20 – 19:00 Trupa Tivodar
20:00 – 20:45 Sonido 13: Program de valsuri, polci, piazzolla @ dans

Campania umanitară se încheie în acest weekend

Orice copil are dreptul la joacă – campania umanitară de colectare a jucăriilor pentru copiii defavorizați se apropie de final. Așadar, toți bucureștenii sunt așteptați și weekend-ul acesta, 11-12 octombrie, începând cu orele 18, să doneze cel puțin o jucărie copiilor defavorizați!

Asociația Dăruiește Viață, partener la acest eveniment, va avea grijă ca jucăriile strânse să ajungă la copiii care au nevoie de ele. O parte dintre jucăriile colectate au ajuns deja la copiii afectați de sindromul Down.

Toti copiii au dreptul la o copilarie normală!

Mai multe detalii despre program puteti gasi pe site-ul evenimentului.

Bucuresti, 10.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *