free download 78 travel guides written by experts

Colgate – Palmolive demareaza Luna Colgate, luna igienei orale

Colgate-Palmolive Romania si Asociatia Medicilor Stomatologi cu Practica Privata din Romania (AMSPPR) demareaza in luna iunie cea de-a zecea editie anuala a programului educational Luna Colgate, cel mai complex program de educare a populatiei in domeniul sanatatii orale. De 10 ani, in cadrul programului Luna Colgate, populatia beneficiaza de consultatii gratuite si mostre de pasta de dinti in cabinete stomatologice, precum si de numeroase oferte promotionale pentru produsele de ingrijire orala Colgate in lanturile de magazine.

Demarat in anul 1998, programul Luna Colgate este cel mai complex program national de educare a populatiei in domeniul sanatatii orale. De altfel, Colgate initiaza si sustine anual programe complexe, adresate atat publicului larg, cat si medicilor dentisti, avand drept scop principal promovarea sanatatii orale. Rolul educational al programului Luna Colgate este acela de a ii ajuta pe consumatori sa constientizeze importanta igienei orale si de a ii obisnui sa mearga la controale anuale preventive.

Succesul inregistrat de programul Luna Colgate este remarcabil, anul acesta peste 2500 de cabinete stomatologice din toata tara sunt alaturi de initiativa lansata de Colgate-Palmolive Romania, oferind pacientilor consultatii gratuite si mostre de 19 ml Colgate Total si Colgate Sensitive. Consultatia gratuita la oricare dintre cabinetele stomatologice inscrise in programul Luna Colgate nu este conditionata de cumpararea unui produs.

Cu ocazia celei de-a zecea editii Luna Colgate, pe 1 iunie se lanseaza site-ul www.colgate.com in limba romana. Conceput ca un centru virtual de igiena orala, www.colgate.com varianta in limba romana, ofera consumatorilor sfaturi profesionale din domeniul igienei orale, prezentarea produselor Colgate, informatii pentru mentinerea igienei orale la copii si jocuri interactive. De asemenea, special pentru Luna Colgate, www.colgate.com va gazdui o sectiune dedicata acestui program, vizitatorii site-ului putand urmari spotul TV al programului, vor putea afla adresele cabinetelor stomatologice inscrise in program si vor afla cele mai noi reguli si tehnici de igiena orala.

Bucuresti, 6.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *