free download 78 travel guides written by experts

Tornado anunta incheierea unui parteneriat cu Cisco Systems

Tornado Sistems anunţă semnarea unui contract de parteneriat cu Cisco Systems, primul producător de echipamente de reţea din lume.

În urma încheierii acestei alianţe, Tornado Sistems va distribui întreaga gamă de echipamente de networking active şi soluţii integrate destinate să răspundă cerinţelor de comunicaţii IP ale companiilor mici şi mijlocii: echipamente de routing şi wireless, telefonie IP, switch-ing şi soluţii de securitate. Compania îşi consolidează astfel portofoliul pe acest segment, parteneriatul cu Cisco Systems contribuind semnificativ la realizarea obiectivelelor de dezvoltare pe care şi le propune Tornado ca distribuitor major de soluţii pe segmentul companiilor mici şi mijlocii.

"Prin acestă alianţă Tornado Sistems devine furnizorul nr. unu pe piaţa de soluţii de reţea din România pe segmentul SMB, o piaţă cu un potenţial imens. Ne bucurăm să putem oferi clienţilor nostri cea mai avansată tehnologie disponibilă la această oră în domeniu. Totodată, adăugarea soluţiilor integrate de networking Cisco în portofoliul nostru a creat posibilitatea de a ne consolida poziţia pe noi segmente de piaţă, cum ar fi domeniul enterprise. Pentru început ne vom concentra însă pe distribuirea de soluţii wireless , soluţii de comunicaţie integrată ( voce, date, telefonie IP) şi soluţii de securitate pentru segmentul SMB", declară John Cusa, Director Executiv Tornado Sistems.

Partenerii vor putea apela la echipa Tornado pentru toate nevoile lor legate de suportul pentru produsele Cisco. Tornado Sistems le va oferi tot sprijinul necesar, de la consultanţă, la asistenţă tehnică, precum şi suport de marketing şi vânzări. De asemenea, Tornado Sistems şi Cisco vor colabora în vederea creării de competenţe în comunitatea partenerilor. Începând cu a doua jumătate a anului, prin intermediul Centrului de Training SENTRIQ, cele două companii vor începe o amplă campanie de specializare şi certificare a acestora.

"Este esenţial să creştem expertiza şi competenţele partenerilor, astfel încât aceştia să poată transforma caracteristicile şi performanţele tehnice ale echipamentelor Cisco în avantaje imediate şi concrete pentru utilizatori. În următoarea perioadă vom demara un program susţinut de training, care să le permită acestora să atingă un nivel înalt de calitate în furnizarea serviciilor", a adăugat John Cuşa.

Tornado Sistems este unul dintre cei mai vechi şi experimentaţi furnizori de produse soluţii de networking de pe piaţa românească, cu un portofoliu de produse ce se află într-o permanentă dezvoltare. În prezent, compania poate susţine prin soluţiile, serviciile şi resursele sale proiecte complexe, la nivel naţional. De asemenea, Tornado Sistems a dezvoltat un departament dedicat soluţiilor, oferind clienţilor săi cele mai complete şi avantajoase soluţii şi servicii de proiectare, instalare, instruire şi consultanţă în domeniul reţelelor de comunicaţii. Deşi segmentul de clienţi SMB reprezintă o direcţie strategică pentru Tornado, compania va continua investiţia şi în dezvoltarea gamei de produse pe segmentul SOHO. “The conectivity company” – sloganul care a consacrat-o pe această piaţă reflectă în totalitate viziunea sa, aceea de a fi un jucător important în distribuirea de echipamente de netwotking.

Produsele şi soluţiile Cisco Systems vor fi disponibile în reţeaua de parteneri Tornado începând cu luna iulie.

Bucuresti, 6.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *