free download 78 travel guides written by experts

Bahmuteanu si Prigoana – povestea continua

Joi, la Antena 1, de la 21,45

Curiozitatea celor care vor sa stie cum isi petrec zilele Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana va fi satisfacuta pe deplin: incepand de joi, 7 iunie, de la 21,45, nabadoiosul cuplu va fi prezent la ANTENA 1, intr-un reality show transmis saptamanal.

Concubinaj

Una dintre concluziile pe care o vor trage cu siguranta, telespectatorii urmarind aceasta emisiune “fierbinte” a ANTENEI 1 este ca Adriana si Silviu nu se plictisesc niciodata impreuna. Chiar si cand diminetile par linistite si calme, intotdeauna cei doi gasesc un subiect de discutie in contradictoriu sau motive pentru scene de gelozie. Mai mult decat atat, cei doi nu sunt casatoriti, deoarece cererea de impacare transmisa completului de judecata care se ocupa de divortul familiei Prigoana a fost respinsa. “Probabil din cauza ca s-au saturat de impacarile si certurile noastre”, spune Adriana. Dar cum ea este insarcinata acum, ramane sa vedem daca mai urmeaza o nunta sau mezinul Prigoana va avea parinti care traiesc in concubinaj.

Gelozie si branzeturi fine

Pana una alta, in primul episod al reality – show-ului “Bahmuteanu si Prigoana – povestea continua” protagonistii sunt nasii de cununie ai lui Victor Yila, negrul de la Grupul Voua,  Adriana si Silviu fiind pentru a 22-a oara in rolul de naso. Silviu Prigoana a fost intr-o stare buna de spirit, a glumit, s-a pozat cu bucataresele de la restaurant, l-a luat pe seful salii in brate si i-a spus ca daca “dragostea e mare, sexul nu mai conteaza”.

Si alte evenimente din viata celor doi vor fi surprinse in acest episod, dar si un aspect mai “casnic”, cand Adriana a intrat in camera unde se afla Silviu cu o falca in cer si una-n pamant, auzindu-si sotul intreband la telefon pe cineva : “Ce faci, frumoasa mea?” Si, in mod evident, nu l-a crezut pe Silviu ca vorbea cu tanti Jeni, menajera, astfel incat acesta a fost nevoit s-o cheme pe si s-o intrebe cum i-a spus cu cateva minute in urma. Tanti Jeni a raspuns netulburata ca la fel cum ii spune in fiecare dimineata. Adica cum, a intrebat Silviu Prigoana. “Ce faci frumoasa mea?”

Tot in cadrul primului episod telespectactorii vor putea urmari si imagini de la aniversarea  Adrianei.  Petrecerea, la care au fost invitati 150 de persoana, a costat 20.000 de euro. Meniul a fost atent ales de catre familia Prigoana: diferite retete din ficat de gasca, caviar, branzeturi fine, berbecut la protap, etc. Invitati au fost prietenii lor de suflet, printre care si fetele de la Bambi, familia Tantareanu, Dan Capatos,  Oreste, si multi altii.

Bucuresti, 6.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *