free download 78 travel guides written by experts

CMU intampina primavara cu primul curs interactiv de ingrijire a pielii

Centrul Medical Unirea demarează în luna martie primul curs interactiv de îngrijire sănătoasă a pielii. Joi, 18 martie, începând cu ora 17.00, în CMU Virtual, localizat în Second Life – Virtual Bucharest, D-na Dr. Rodica Negreanu, medic specialist dermatolog CMU, va oferi sfaturi medicale despre cum poţi avea o piele sănătoasă şi va raspunde întrebărilor venite din partea tinerilor prezenţi la curs.

„Suntem deja la cel de-al 2-lea curs susţinut de unul dintre medicii noştri pe platforma virtuala Second Life, mai concret în Virtual Bucharest. Conform planului pe care ni l-am propus, CMU Virtual va găzdui  o serie de alte nouă  cursuri, care se vor desfăşura lunar, până la finalul acestui an. Obiectivul nostru este acela de a oferi  informaţii specializate menite să educe tinerii în vederea îngrijirii preventive a sănătăţii”, a declarat Alexandru Popescu – Director Comercial CMU. „Ne-am dorit să fim prezenţi cu o sucursală virtuală în Second Life pentru că am văzut în CMU Virtual locul optim unde putem avea o interacţiune caldă cu tinerii care să fie deschişi spre a ne comunica problemele de sănătate cu care se confruntă, şi a putea veni ulterior cu soluţii medicale de specialitate”, a adăugat Alexandru Popescu.  

„CMU VIRTUAL” este localizat între hotelul Athene Palace şi Muzeul Naţional de Artă al României din Virtual Bucharest şi este distribuit pe patru etaje structurate în conformitate cu serviciile oferite în realitate. La parter, utilizatorul este introdus în lumea CMU – o prezentare generală a companiei, categoriile de servicii şi reţeaua de policlinici din Bucureşti şi din ţară. Maternitatea CMU “Regina Maria” este localizată la etajul 1 al CMU VIRTUAL. Aici, utilizatorii pot afla detalii despre naşterea în apă, recoltarea de celule stem, şedinţele de kinetoterapie şi gama de servicii dedicate viitoarelor mămici. De asemenea, pot să îşi facă testul de sarcină virtual şi pot vedea cum arată o cadă  pentru naşterea în apă. La etajul al 2-lea, este amenajat un laborator de screening ultra performant – o simulare virtuală a experienţei de investigaţie imagistică – în scopul familiarizării utilizatorilor cu metodele folosite în Centrul de Diagnostic Imagistic CMU. La ultimul etaj, este creat un spaţiu de interacţiune unde anul acesta vor fi organizate periodic întâlniri cu medici CMU pe diferite teme precum: nutriţie, medicină generală, planificare familială etc.

CMU VIRTUAL a fost deschis oficial în februarie şi este primul centru medical din România prezent pe platforma Second Life. CMU VIRTUAL oferă servicii medicale customizate spaţiului 3D şi are o dublă misiune: promovarea dotărilor şi tehnologiilor de ultimă generaţie folosite, dar şi educarea tinerilor pentru o viaţă sănătoasă şi echilibrată.

Bucuresti, 18.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *