free download 78 travel guides written by experts

La cererea publicului, spectacolul aniversar “Florin Piersic si invitatii” se reia pe 16 aprilie

Indemnul adresat de agentia Vreau Bilet spectatorilor – acela de a raspunde prezent evenimentului prilejuit de aniversarea a 50 de ani de cariera ai Maestrului Florin Piersic a fost intampinat cu mare entuziasm de catre bucuresteni.

Si cum reprezentatia stabilitz in data de 23 martie este sold-out, la cererea publicului, managementul organizatoric a decis ca spectacolul sa fie reluat pe data de 16 aprilie la Sala Palatului.

Dupa jumatate de secol in care Maestrul ni s-a deschis tuturor precum o carte fascinanta, care a daruit bucurie si entuziasm, spectacolul aniversar “Florin Piersic si invitatii” are toate resursele necesare pentru a dezvalui inca milioane de secrete din viata Maestrului prin intermediul unor invitati de exceptie – prieteni de suflet, nume mari din lumea muzicii, teatrului si filmului romanesc sau oameni simpli care i-au taiat calea vietii. Un lant de memorii si amintiri, surprize si zeci de povesti minunate desprinse chiar din magnifica sa viata, inchinata publicului roman.
“Ma bucur sa remarc inca o data ca publicul apreciaza artistii romani la adevarata lor valoare. Am considerat ca dorinta publicului primeaza, acesta fiind motivul pentru care am decis sa reluam  acest eveniment”, mentioneaza Pepino Popescu, presedintele Agentiei Vreau Bilet.

Biletele pentru aceasta noua reprezentatie s-au pus deja in vanzare si sunt disponibile la Magazinul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center et. 2, Carrefour Feeria – Baneasa Shopping City, Pasajul Universitatii – Agentia Trident Touring, Sala Palatului si online pe www.vreaubilet.ro

Bucuresti, 18.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *