free download 78 travel guides written by experts

Wizz Air isi consolideaza pozitia in Cluj-Napoca

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low fare – low cost din Europa centrală şi de est este şi cel mai mare operator de pe aeroportul internaţional Cluj-Napoca. Cu aproximativ 86.000 de pasageri transportaţi din şi spre Cluj-Napoca în primele două luni ale acestui an, Wizz Air înregistrează un volum de două ori mai mare decât următorul concurent. Acest număr este echivalent cu un o creştere cu 55% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

În prezent Wizz Air operează din Cluj-Napoca spre 11 destinaţii: Barcelona, Roma, Londra, Dormund, Valencia, Madrid, Milano, Paris, Bologna, Veneţia, Palma de Mallorca (destinaţie de vară) şi va introduce începând cu 4 iunie noi zboruri spre Pisa, Cuneo, Zaragoza şi Weeze – Dusseldorf.

După anunţul recent al principalei companii low cost concurente Wizz Air, de a-şi muta operaţiunile internaţionale de la Cluj-Napoca, Wizz Air rămâne devotată pieţei locale şi va continua să se dezvolte în regiune spre beneficiul pasagerilor din Cluj-Napoca şi din regiune.

Bucuresti, 18.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *