Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Clujul are factorul X

Caravana X Factor a ajuns la Cluj. Sute de ardeleni s-au stâns în această dimineaţă încă de la ora 08.00 la Cluj Arena, gata să demonstreze că au factorul X. Alături de clujeni a fost astăzi Dani Oţil.

Caravana X Factor a ajuns astăzi la Cluj, după ce a străbătut jumătate de ţară. A trecut prin Craiova, Sibiu şi Timişoara, iar acum a venit rândul ardelenilor să demonstreze că au voce, prezenţă scenică, pot transmite emoţie şi pot face show. Înca de la ora 08.00, la Cluj Arena s-au strâns sute de oameni, printre care şi concurenţi cărara X Factor le-a dat dependenţă. Ei venit şi anul trecut la X Factor, însă au părăsit competiţia înainte de a ajunge în galele live. S-au pregătit, au încercat să nu se mai lase copleşiti de emoţii, iar acum au primit o nouă şansă.

Alături de ardeleni a fost astăzi Dani Oţil, una dintre gazdele show-ului. Dani a stat de vorbă cu cei prezenţi, i-a încurajat şi a remarcat, din nou, punctualitatea şi seriozitatea clujenilor. În ciuda acestora, atmosfera la audiţii este una incendiară, iar acest lucru nu datorită celor peste 30 de grade Celsius de afară, ci datorită ardelenilor care au infirmat orice mit despre ei. Sunt veseli, energici, cântă, dansează şi vor să demonstreze cu orice preţ că merită să ajungă în super show-ul de la Antena 1.

Audiţiile X Factor din Cluj au fost posibile cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Judeţean Cluj Napoca.

De la Cluj, Caravana X Factor ajunge la Iaşi. Pe 27 iunie, Răzvan şi Dani le dau întâlnire moldovenilor la Palas Iaşi, pentru ca apoi, prima fază a audiţiilor X Factor să se încheie pe 1 iulie, la Bucureşti.

Bucuresti, 24.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *