Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cosmin Contra invitat special Milan Junior Camp 2012 la Timisoara

A IV-a ediţie Milan Junior Camp are loc în premieră la Timişoara pe stadionul „Dan Păltinişanu” între 25 – 29 iunie 2012

Cosmin Contra, unul dintre cei 2 fotbalişti români care au jucat pentru AC Milan, alături de o delegatie de 6 antrenori – coordonată de către Gianluca Angelucci se vor afla în premieră la Timişoara la iniţiativa Intesa Sanpaolo Bank, în cadrul proiectului Milan Junior Camp care va implica circa 100 de copii din întreaga ţară. De-a lungul timpului şi alţi oameni de fotbal printre care Daniele Massaro, Franco Baresi, Miodrag Belodedici, Răzvan Lucescu sau Dacian Varga au salutat acest program gratuit de pregătire sportivă marca AC Milan şi au încurajat micuţii fotbalişti.

Ajuns la cea de-a IV-a editie, Milan Junior Camp se adresează copiilor cu vârste între 7 şi 14 ani. Astfel, în prima saptămână a vacanţei de vară (25 – 29 iunie) aceştia se vor antrena timp de 5 zile în spiritul şi dupa metodele specifice ale celui mai titrat club de fotbal din lume. Evenimentul are loc pe stadionul „Dan Păltinișanu” din Timişoara. Deschiderea oficială va avea loc luni, 25 iunie pe terenul central la ora 16.00, iar antrenamentele încep zilnic de la ora 17.00 şi sunt deschise tuturor iubitorilor fotbalului.

Toţi participanţii la Milan Junior Camp vor beneficia gratuit de un kit complet de echipament sportiv în culorile AC Milan (2 tricouri, 2 şorturi, 2 perechi de şosete şi un rucsac). La finalul întregii săptămâni de antrenamente cel mai talentat junior va merge împreună cu familia la finala de la Milano pe stadionul San Siro, alături de cei mai buni juniori din toate locaţiile Milan Junior Camp. În 2011 la finala Milan Junior Camp Day au participat peste 400 de copii din 42 de ţări, iar in total peste 15.000 de copii au luat parte la acest eveniment derulat in circa 200 de oraşe din întreaga lume.

Bucuresti, 24.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *