metalshow

Clubul Distractiei si Centrul 2 FasTracKids creeaza amintiri de vara la Summer Camp

In perioada 28 iunie – 30 iulie, Clubul Distractiei si Centrul 2 FasTracKids propune copiilor un proram inedit pentru perioada vacantei de vara. Timp de cinci zile cate trei ore pe zi, cei mici alaturi de pedagogi vor parcurge diferite teme prin care isi vor imbogati sau aprofunda cunostintele, dar isi vor dezvolta si creativitatea si spiritul de echipa.

In aceasta vara, Clubul Distractiei impreuna cu partenerul sau Centrul 2 FasTracKids ofera copiilor posibilitatea ca timp de cinci saptamani acestia sa se inscrie la un program in cadrul caruia nu doar sa se simta bine, dar si sa invete tot prin distractie. Timp de trei ore, in intervalul 10.00 – 13.00, cinci zile pe saptamana in perioada iunie – iulie, cei mici se pot bucura chiar in locatia Clubul Distractiei de activitati captivante si interesante, noi prieteni, dar si noi experiente. “Vara, copiilor le place sa se distreze in compania prietenilor mai vechi sau mai noi. Clubul Distractiei impreuna cu cei de la Centrul 2 FasTrucKids ofera o alternativa activa si deosebit de atractiva pentru cei mici de a descoperi prin joc si buna dispozitie universuri de cunoastere aduse intr-o forma dinamica intr-un mediu prietenos. Astfel, copiii pot invata despre constelatii, despre corpul uman, sa recreeaze si sa invete despre atmosfera peistorica sau chiar pot pleca intr-o calatorie virtuala pe cele cinci continente. Toate aestea in aceasta tabara de vara”, spune Andreea Dumitru, General Manager Clubul Distractiei. Copiii care se pot inscrie la acest program trebuie sa aiba varste cuprinse intre 4 si 10 ani, iar grupele sunt formate din 12 – 16 micuti. Pretul unei teme este 340 lei / copil si se poate opta pentru una sau mai multe teme. Copii primesc din partea Clubului Distractiei o intrare gratuita la locul de joaca, de luni pana vineri intre orele 10.00-16.00.

Temele Summer Camp – Clubul Distractiei si Centrul 2 FasTrucKids

* 26 – 30 iulie – tema "Despre Constelatii" – copiii calatoresc imaginar in spatiu. Fiecare zi este plina de activitati menite de a spori caracterul "distractiv" al cursurilor din tabara de vara. Dupa zile zile foarte interesante si amuzante, unde studiaza despre astronauti , spatiul cosmic, gravitatie, planete, urmeaza Vinerea Distractiva, plina de surprize si o "calatorie" pe Luna.

* 5 – 9 iulie – tema "Anatomia mea" – copiii invata despre corpul uman, despre functiile acestuia si despre insusirea unor principii de viata sanatoasa si, de asemenea, cum hrana si sportul ne mentin sanatosi. In ultima zi, parintii sunt invitati la masa, unde "micii bucatari" vor prepara salate de legume si fructe dupa retete inventate de cei mici.

*12 – 16 iulie – tema "Gata de calatorie!" – copiii pleaca intr-o calatorie virtuala, pe continente. Timp de cinci zile patrund tainele culturii, traditiilor si obiceiurilor din diferite parti ale lumii, iar la final, organizeaza o expozitie si o parada a costumelor traditionale pe muzica specifica diferitelor zone prezentate.

* 19 – 23 iulie – tema "Savanti tineri, oase batrane" – ofera sansa micilor cercetatori sa invete despre dinozauri, sa recreeze atmosfera unei lumi demult disparute, prin activitati amuzante, ce se vor desfasura atat in salile de curs echipate cu statii de invatare interactive, cat si in aer liber.Astfel, micii paleontologi, in ultima zi de curs, alaturi de parinti vor inaugura Muzeul Dinozaurilor. Printre exponate veti putea vedea "dinozaurul gigant Triceratops", "gheare de Velociraptor", "fosile de T-Rex", exponate realizate de copiii participanti.Dupa vizitarea expozitiei are loc carnavalul dinozaurilor, muzica, dans si parada palariilor-dinozaur.

Bucuresti, 05.07.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *