free download 78 travel guides written by experts

Clickshop.ro va invita la concertul interactiv Jukebox, in direct pe Facebook

Clickshop.ro, mall-ul online al Romtelecom, vă invită la concertul interactiv Jukebox, care va avea loc miercuri, 25 aprilie, în direct pe Facebook prin aplicaţia „Garden Party”. Concertul marchează aniversarea de 1 an de la lansarea Clickshop.ro. Pe lângă muzică la alegere, participanţii pot câştiga premii şi vouchere în valoare totală de peste 250.000 RON.

Miercuri, 25 aprilie 2012, Jukebox cântă live în aplicaţia Garden Party, începând cu ora 14:00. Oricine poate participa la petrecere – este suficient să aibă un cont de Facebook şi să acceseze aplicaţia ca să îşi rezerve un loc la concert. 

Odată înscris, fiecare participant va primi, pe lângă invitaţia la super-petrecerea online, un voucher de 50 RON reducere pentru cumpărături de minim 200 RON de pe Clickshop.ro. Supriza zilei este însă că invitaţii pot pleca acasă cu decorul: chiar de când îşi iau invitaţia, utilizatorii pot alege dintre obiectele care vor mobila grădina de pe Facebook unde cântă Jukebox. Mai mult, oricine îşi poate chema prietenii la distracţie, că doar nu se face să vii de unul singur la concert!

Petrecerea începe la ora 14:00 şi, pentru ca distracţia să fie deplină, concertul va fi interactiv: petrecăreţii pot alege chiar ei melodiile din repertoriul Jukebox. În pauzele dintre cântece, vor fi anunţaţi câştigătorii tragerii la sorţi, din dimineaţa zilei evenimentului, în urma căreia se stabileşte cine şi cu ce produse Clickshop.ro pleacă acasă.

Acestea fiind spuse, Clickshop.ro şi Jukebox vă aşteaptă la concertul de pe Facebook!

La proiectarea şi dezvoltarea aplicaţiei, Romtelecom a colaborat cu agenţia Webstyler.

Bucuresti, 24.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *