free download 78 travel guides written by experts

Claudiu Dobrita este noul Director de Creatie al agentiei Draftfcb

Luna martie aduce agentiei Draftfcb un nou Creative Director. Claudiu Dobrita a inceput sa lucreze in industria publicitatii la Leo Burnett, in 2004, si a continuat din 2006 ca Senior Copywriter la Grey. In 2007 a devenit Director de Creatie al agentiei Grey si a inceput sa “colectioneze” premii si nominalizari la diferite festivaluri: Golden Drum, Ad’OR, AdPrint, Effies, EuroEffies, Eurobest, EACA Care Awards si Cannes Lions. In 2008 si 2009 a fost numit membru al juriului in 3 festivaluri importante: The New York Festivals, Golden Drum si Eurobest.

Foarte activ in industrie, Claudiu a fost in ultimii 3 ani speaker la Golden Drum Creative Academy si trainer pentru tinerii publicitari in cadrul diferitelor evenimente. El preda “Ideas Management” la Scoala Alternativa pentru Gandire Creativa, scoala deschisa sub auspiciile Cannes Lions in Romania.

"Nu se intampla prea des in industria publicitatii ca cineva sa aiba sansa unui alt inceput. Cred ca sunt norocos. Vin la Draftfcb pentru a dezvolta o echipa si o cultura creativa care sa ne faca pe noi, agentia, dar si pe clientii nostri, sa ne simtim deopotriva mandri si provocati. Ideea e sa facem toate astea distrandu-ne in timp ce muncim”!” – asa isi descrie Claudiu Dobrita planurile sale in Draftfcb.

“Ne bucuram sa il avem printre noi pe unul dintre cei mai talentati Directori de Creatie din Romania. Avem planuri interesante impreuna si promitem clientilor nostri abordari tot mai creative si strategii indraznete. Pentru Draftfcb, filosofia celor 6,5 secunde care conteaza, aplicata atat in cultura noastra, cat si in toate procesele creative pe care le generam, aduce clientilor nostri versiunea noastra de R.O.I. – Return on Ideas! Sunt convinsa ca impreuna cu Claudiu si intreaga echipa vom avea idei frumoase si campanii reusite din toate punctele de vedere.” – Veronica Mircea, Managing Director Draftfcb.

Bucuresti, 22.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *