free download 78 travel guides written by experts

CityLights Pipera a ales www.infinitsolutions.ro pentru comunicarea online

Un nou site pentru piata imobiliara www.citylightspipera.ro! Infinit Solutions lanseaza noul  site al dezvoltatorului roman Alf Company, un proiect imobiliar accesibil, imbogatindu-si astfel portofoliul real estate cu un proiect deosebit.

Echipa Infinit Solutions s-a folosit de un “strop de nebunie” pentru a reda spatiul online destinat CityLights Pipera, chiar printr-o abordare de “leaflet” a fiecarei pagini. Site-ul www.citylightspipera.ro, beneficiaza acum de o navigare placuta si accesibila. Comunicarea pune accent pe fazele mutarii intr-o casa noua, iar personajele din fotografii exprima cadrul general al unei mutari  care avanseaza de la proiect, la locuinta. Stuctura noua  variata si inteligenta, permite transmiterea si receptarea mesajelor cu usurinta, iar folosirea culorilor adecvate pentru fiecare sectiune in parte, creaza viziunea estetica a site-ului.

Citylights Pipera iti permite sa vezi luminile Bucurestiului, de la distanta la care nu mai auzi zgomotele orasului, dar nu atat de departe incat sa nu poti ajunge acolo repede. Ca locuitor al ansamblului rezidential Citylights Pipera ai numeroase avantaje incluzand faptul ca locuiesti intr-o zona rezidentiala cunoscuta, fara a fi nevoit sa platesti in plus pentru celebritatea zonei. De la geamul tau larg deschis vei face cunostinta cu o lume noua si te vei putea bucura de frumusetea unei paduri vechi de cand lumea.

In functie de domeniul de activitate al clientilor nostri, alegem concepte originale si solutii potrivite pentru fiecare proiect. Ne imbogatim portofoliul pe partea de imobiliare cu inca un client, care ne-a  ales pentru ca stim sa pretuim nevoile acestuia si intelegem necesitatea fiecarui brand de a fi diferit – Alex Cernatescu President & CEO Infinit Solutions.

Bucuresti, 23.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *