free download 78 travel guides written by experts

ANC a acordat Romtelecom licenta de comunicatii mobile

Astazi, 23 septembrie 2008, ANC a acordat companiei Romtelecom licenta de comunicatii mobile in benzile de frecvente 410-415/420-425 MHz dupa ce, pe 8 septembrie, Autoritatea a desemnat Romtelecom drept castigator al licitatiei pentru aceasta noua licenta.

Licenta a fost acordata la doua saptamani dupa ce Romtelecom a achitat catre bugetul de stat echivalentul in lei a un milion euro, reprezentand taxa de licenta. In prealabil, ANC a analizat si respins ca nefondate contestatiile formulate de Saudi Oger si Tactical Networks in privinta modului in care au fost evaluate ofertele. Analizarea contestatiilor a fost realizata de catre o comisie special desemnata in acest scop, ai carei membrii au fost altii decat cei ai comisiei care a evaluat ofertele.

Licenta acordata astazi permite Romtelecom sa construiasca, sa detina si sa opereze o retea cu tehnologie de banda larga, precum si sa ofere servicii de banda larga catre consumatori. Licenta a fost acordata pentru o perioada de 10 ani.

ANC va face prima evaluare a acoperirii geografice asumate prin oferta de Romtelecom la data de 31 decembrie 2010, urmand inca doua faze de dezvoltare a retelei care vor fi evaluate la 30 iunie 2012 si 31 decembrie 2013.

Bucuresti, 23.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *