free download 78 travel guides written by experts

Circul noptii

Circul noptiiErin Morgenstern
Editura Corint

Daca veti cauta informatii despre aceasta carte, veti remarca faptul ca se pune accent pe o poveste de dragoste. Citind insa romanul, veti vedea ca avem de-a face cu o lectura putin fantasy, cu un circ deosebit, cu magie, cu magicieni inediti (va povestesc imediat), cu o competitie cu reguli neclare si cu cei doi tineri care sfarsesc prin a se indragosti unul de celalalt. V-am ametit?

Un cunoscut iluzionist se trezeste cu un… “pachet”: o fetita, a lui, cu talent in magie. El il provoaca pe un prieten, si el din aceasta lume, la un duel care ar urma sa aiba loc candva intre aceasta fata si reprezentantul pe care acest interlocutor l-ar alege. Acesta identifica un baiat talentat, fara parinti si fara viitor sigur.

Cei doi copii sunt crescuti in lumi diferite, sunt pregatiti in moduri diferite si, la un moment dat, competitia incepe. Totul este insa neclar – dar cititorii isi dau seama, incet-incet, de lumea reala si de cea imaginata, de circul deosebit, de puteri si de unele reguli. Si de finalul pe care ar trebui sa il aiba confruntarea.

Un circ deosebit, care incepe la apus si se inchide in zori, personaje inedite si magie. Un circ care exista pentru ca cei doi protagonisti il ingrijesc – veti vedea cum.

Da, la un moment dat ea il cunoaste pe el. Si isi dau seama ca se stiau dinainte, pe masura ce fiecare crea cate un cort in cadrul circului. Se cunosteau fara a se fi vazut.

Iluzii, magie, o lume deosebita si o dragoste puternica. Va reusi sa supravietuiasca aceasta? Va reusi teatrul sa mearga mai departe, sa existe in afara celor doi? Va las sa aflati chiar voi toate acestea din carte si sa intrati, pentru cateva ore, intr-o lume magica.

Cartea o sa va placa si la nivel de design, daca veti alege sa o cititi: cerul, stelele si magia circului acesta sunt bine sugerate de coperta si de filele si grafica din interior.

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *