free download 78 travel guides written by experts

Saxo Bank introduce tranzactionarea Futures Spread

Saxo Bank, specialistul in tranzactionare si investitii online, isi largeste din nou portofoliul de produse pentru clientii retail si institutionali prin introducerea tranzactiilor futures spread.

Incepand de azi, 18 februarie, clientii vor putea sa tranzactioneze futures spreads pe o multitudine de asseturi pe toate platformele Saxo Bank, inclusiv pe aplicatiile mobile SaxoTrader pentru smartphone si tablete. Introducerea acestui produs in oferta Saxo Bank permite clientilor sai sa tranzactioneze futures spread intramarket si futures spread calendaristice variate pe o serie de contracte cheie care includ aurul, titeiul si alte commodities, dobanzi, titluri de stat si indici bursieri majori. Una dintre atractiile tranzactionarii futures spread este abilitatea de a folosi un singur ordin plasat pentru a muta un contract futures catre urmatoarea data de maturitate, inainte ca acest contract sa expire, fara riscuri de intrerupere sau risc spread.

Patrice Henault, Product Manager pe Futures si Listed Options la Saxo Bank, a declarat:
“Un spread calendaristic este definit ca fiind vanzarea unuia sau mai multor contracte la cumpararea unuia sau mai multor contracte futures pe aceeasi piata, dar in luni diferite, de exemplu porumb pe septembrie scurt si porumb pe septembrie lung. Traderul de spread calendaristic se pozitioneaza intre speculator si hedger. In loc sa isi asume riscul fluctuatiilor excesive de preturi, isi asuma riscul diferentelor dintre cele doua luni de tranzactionare. Spreadurile calendaristice sunt mai putin volatile decat alte forme de tranzactionare, inclusiv actiunile, optiunile sau straight futures. Tocmai aceasta volatilitate redusa determina marjele reduse pe spreaduri. Spreadurile se misca mai des, mai viguros si pe un termen mai lung decat alte forme de tranzactionare”.

Bucuresti, 18.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *