free download 78 travel guides written by experts

Ciprian Susanu lansează o platformă educațională completă de marketing digital

 ·    Platforma reprezintă un hub de instrumente de marketing online cu aplicabilitate imediată, gândite pentru nevoile specifice ale specialiștilor și ale antreprenorilor;
 ·    Platforma poate fi accesată la www.cipriansusanu.ro;
 ·    O serie de ebook-uri pentru toate segmentele marketingului digital vor fi găzduite pe platformă;
·    Seminarii și training-uri avansate și practice abordează, pe larg, nivelul strategic al marketingului online și latura practică a domeniului, de la crearea conținutului pentru social media, până la măsurarea avansată cu Google Analytics și crearea reclamelor pe Facebook;
·    Serviciile de consultanță, audit și training-uri corporate oferă soluții strategice integrate pentru companii și pregătesc, la nivel avansat, atât specialiști în marketing și comunicare, cât și antreprenori care vor să-și ducă business-urile la următorul nivel.

Ciprian Susanu, digital marketer cu peste 12 ani de experiență, face un demers educațional amplu pe piața din România și lansează o platformă adresată atât specialiștilor de marketing și comunicare, cât și antreprenorilor care vor să-și dezvolte afacerile prin metode de promovare online.

ciprian-susanu3
Platforma, disponibilă la www.cipriansusanu.ro, reprezintă un hub unde fiecare specialist în online sau antreprenor are acces la o serie de instrumente menite să faciliteze dezvoltarea unui brand în mediul digital și să genereze performanțe sporite de business.

În prima etapă, platforma găzduiește conținut editorial, ebook-uri, o secțiune cu informații despre evenimentele susținute de Ciprian Susanu, precum și posibilitatea de înscriere la acestea. Ulterior, ea va fi dezvoltată și cu alte tipuri de informații și recomandări strategice relevante la nivel național, precum și alte instrumente utile pentru industria de marketing online din România.

Ebook-urile sunt menite să ofere principiile fundamentale ale promovării online prin diferite canale și platforme, principii utile pentru antreprenori care vor să dezvolte strategii pentru companiile lor, cât și pentru oamenii de marketing și comunicare care vor să se specializeze în cea mai dinamică industrie a momentului, marketing digital.

În ceea ce privește seria de evenimente, anul acesta ea continuă cu două seminare gratuite de marketing online, unul care va avea loc pe data de 9 iunie, la care înscrierile se fac aici și unul în data de 12 iunie, la care înscrierile se fac aici, și cu trei training-uri avansate: Training de Facebook Ads – 12-13 mai (pentru implementarea corectă, la nivel profesionist, a reclamelor pe Facebook), Training de Social Media – 23 mai și 23 iunie (pentru dezvoltarea business-urilor prin intermediul strategiilor corecte de Facebook) și Training de măsurare avansată și optimizare – 31 mai și 29 iunie (pentru îmbunătățirea constantă a rezultatelor online).

Pe lângă aceste cursuri intensive și recurente, Ciprian Susanu pregătește alte trei training-uri avansate în acest an, unul de SEO (pentru abordări practice și sustenabile de creștere organică), unul de Google AdWords (pentru strategii avansate, la nivel profesionist, de Google AdWords) și unul de E-mail Marketing (pentru exploatarea maximă a unui canal subevaluat de mulți clienți din România).

Serviciile de consultanță, audit și training-uri personalizate vin în întâmpinarea nevoilor afacerilor și brandurilor locale și internaționale care necesită directive strategice coerente, aliniate cu obiectivele lor de business, recomandări și execuție la nivel profesionist, precum și acțiuni constante de specializare la nivel intern.

Conținutul editorial publicat pe platformă vine să completeze oferta educațională cu informații referitoare la tendințe și previziuni în materie de marketing online la nivel național.

„Creșterea pieței de digital marketing este un efort comun și toți cei care lucrăm în industrie ar trebui să contribuim la dezvoltarea domeniului nostru de activitate. Am decis să fac acest demers educațional amplu în continuarea inițiativelor din 2016, pentru a oferi și mai multe informații de valoare, atent selectate și testate în peste 12 ani de experiență în industrie. Am observat o nevoie de educație atât în rândul specialiștilor din companii, cât și printre antreprenorii care au construit business-uri de succes și vor să le dezvolte și mai mult prin strategii și tactici digitale coerente”, spune Ciprian Susanu.

Despre Ciprian Susanu

Ciprian Susanu are 12 ani de experiență în toate domeniile marketingului online, de la dezvoltare web până la SEO, PPC și project management, pentru proiecte online de toate dimensiunile. În tot acest timp, a asistat și contribuit la evoluția mediului online din România din faza de pionierat până la industria de astăzi. A luat parte la dezvoltarea de strategii si solutii online complete pentru brand-uri ca Telekom, METRO, Western Union, Garanti Bank, Johnnie Walker, Aperol, eFin, UNIQA Asigurari, Olympus Dairy sau Durex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *