Kinodiseea

Cine va castiga competitia ‘Fii o vedeta Disney Channel?

-5 copii români au ajuns în finala concursului –

-Marea finală va fi difuzată pe Disney Channel duminica, 6 decembrie, la ora 10:30 –

Disney Channel anunţă numele celor cinci finalişti ai competiţiei “Fii o vedetă Disney Channel!", inspirată de serialul de succes, Hannah Montana. Cei cinci copii au fost selectaţi dintre sute de participanţi din toata ţara şi se vor întrece în marea finală duminică, 6 decembrie, la ora 10.30, pe Disney Channel.

În cadrul audiţiilor regionale ale competiţiei “Fii o vedetă Disney Channel!” lansată pe 29 septembrie, copii din România cu vârste între 7 şi 16 ani şi-au demonstrat talentul vocal intepretând un cantec al idolului lor, Hannah Montana în faţa unui juriu format din celebrităţi, inclusiv Smiley şi Alexandra Ungureanu, pentru a ajunge pe scena Disney Channel.

În cadrul marii finale vor fi prezentate cele cinci reprezentaţii şi va fi ales marele câştigător, ce va beneficia de o sesiune de înregistrare a propriului videoclip şi o excursie la Londra (cu toate costurile incluse) la concertul vedetei din Hannah Montana, Miley Cyrus.

Cei cinci finalişti sunt:

· Mădălina Lefter (11 ani, din Iaşi; câştigătoarea audiţiei de la Iaşi)
· Luiza-Roberta Piroşca (14 ani, din Cluj; căştigătoare a audiţiei de la Cluj-Napoca)
· Andrada Creţu (9 ani, din Drobeta Turnu Severin; câştigătoare a audiţiei de la Timişoara)
· Miruna Oprea (14 ani, din Bacău; câştigătoare a audiţiei de la Braşov)
· Mario Gălăţanu (10 ani, din Iaşi; căştigător al audiţiei de la Bucureşti)

Maciej Bral, Vicepreşedinte şi Manager General, Disney Channels, Europa Centrală şi de Est a afirmat: “Sute de copii visează să ajungă vedete şi interpretează cantecele celebrei Hannah Montana. Competiţia “Fii o vedetă Disney Channel!” le-a oferit oportunitatea să îşi demonstreze talentul la Disney Channel şi chiar am fost extrem de impresionaţi de nivelul înalt de pregătire al participanţilor. Ne aşteptăm să fie o finală cu adevărat spectaculoasă şi abia aşteptăm să vedem cine va fi câştigător.”

În plus, fanii Disney Channel pot vota finalistul preferat. Cel care va obţine cele mai multe voturi va fi desemnat “câştigătorul publicului”. Totodată, până pe 1 decembrie, pe website-ul www.disney.ro pot fi vizionate filmele celor cinci finalisti. Toti cei care voteaza pe site au şansa să câştige premii Disney Channel.

Serialul Hannah Montana a devenit un fenomen în rândul adolescenţilor şi o distribuie în rolul principal pe Miley Cyrus care o interpretează pe Miley Stewart. Personajul duce o viaţă dublă secretă – este vedeta pop, Hannah Montana. Cel de-al treilea sezon al seriei se difuzează în exclusivitate pe Disney Channel.

Pentru mai multe detalii, puteţi accesa www.disney.ro

Informaţii despre finalisti

Mario Galatanu

Mario Gălăţanu (10 ani, din Iaşi) este câştigătorul audiţiei din Bucureşti. Mario şi-a descoperit talentul vocal la vârsta de 5 ani şi între timp s-a pregătit la canto cu Crina Mardare şi în cadrul Palatului Copiilor din Iaşi. Mario s-a clasat pe primul lor atât la Festivalul Mamaia Copiilor 2009 cât şi la Festivalul Cerbul Copiilor 2009. Demonstrându-şi pasiunea pentru muzica şi dans, Mario a luat parte la numeroase festivaluri muzicale din ţară.

Luiza Roberta PIROSCA

Luiza Roberta Piroşca (14 ani, din Cluj Napoca) are numeroase talente şi hobby-uri. Având în vedere că îi place să se afle mereu pe scenă, ea a studiat pianul şi a luat lecţii de canto de la vârsta de 8 ani. “Fii o vedeta Disney Channel!” a fost primul concurs de interpretare la care a participat. Pe lângă numeroasele pasiuni în zona creativă, Robertei îi place tenisul, fiind o persoană cu o energie debordantă şi face cursuri de design la Palatul Copiilor din oraşul natal.

Miruna Codruta OPREA

Miruna Codruţa Oprea (14 ani, din Braşov) este atât de pasionată de muzică încât prima participare la o astfel de competiţie (Festivalul Ti Amo) a avut loc la frageda vârstă de 5 ani, deşi limita de vârstă era de 6 ani. A reuşit să impresioneze juriul care a ales-o sa prezinte două ediţii ale Festivalulului “Ti amo”. Miruna a luat parte la numeroase alte festivaluri, printre care: Mamaia Copiilor, Fulg de Nea, Delfin, Golden Crose (Malta), Festivalul Nilului (Egipt), Zecchino D’oro (Bologna). Remarcându-se drept cea mai tânăra compozitoare în cadrul celei de-a 50-a ediţii a festivalului Zecchino D’Oro (Bologna), Mirunei i-a fost decernat premiul UNICEF pentru compoziţie. Pentru a-şi cultiva talentul în continuare, Miruna îşi doreşte să urmeze un liceu de specialitate.

Andrada Luminita CRETU

Andrada ( 9 ani, din Timişoara) şi-a descoperit pasiunea pentru muzică în urmă cu trei ani. Pentru a deveni un artist complet, ea a urmat şi cursuri de dans. A acumulat o experienţă semnificativă, participând la aproximativ 20 de festivaluri (printre care Cerbul de Aur şi Mamaia). Andrada consideră că a moştenit talentul muzical de la mama ei.

Madalina Lefter

Mădălina Lefter (11 ani, din Iaşi) a demonstrat cât este de talentată în aproape 40 de festivaluri muzicale la care a participat şi pe care le-a şi câştigat. Printre acestea se numără festivaluri recunoscute pe plan internaţional, precum Eurovisionul Copiilor. De curând, Mădălina face parte din band-ul emisiunii “In puii mei” difuzată de Antena 1. Îi place dansul, dar şi… matematica.

Notă:

Disney Channel Worldwide reprezintă portofoliul cel mai de succes de canale TV pentru copii din lume, cu 98 de canale şi/sau ieşiri pe canale disponibile în 167 de ţări şi în 32 de limbi. Până la începutul anului 2010, Disney Channel și Disney XD vor putea fi urmărite în 13 milioane de locuinţe din CEE. În 2008, Disney Channel s-a clasat drept canalul pentru copii nr. 1 în 17 țări/teritorii. Proprietățile Disney Channel continuă să se extindă rapid pe noi piețe din întreaga lume, jucând un rol important în prezentarea mărcii Disney noilor consumatori.

Bucuresti, 23.11.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *