free download 78 travel guides written by experts

Cine sunt castigatorii celei de-a doua editii a Campionatului de Fotbal Robotic

Cea de-a doua editie a Campionatului de Fotbal Robotic a ajuns la fluierul final, insa nu inainte de a-si desemna castigatorii. Asa ca, pe 23 mai 2014 ne-am adunat cu pitici si cu bunici in holul AN al Universitatii Politehnica din Bucuresti pentru a lua parte la regalul fotbalistic pregatit de cele patru echipe de antrenori calificate in ultima etapa a competitiei: Fireless 2.0, Prapadul, 420 Hex si Calculated.

Si am avut ce vedea: goluri inscrise in primele secunde de joc, dar si faze de poarta memorabile; meciuri adjudecate la o diferenta clara, dar si partide echilibrate; jucatori dispusi sa dea totul pe teren, chiar si pana la ultima roata, incurajati din tribune de o galerie minunata. Spectacolul din teren a fost dublat de cel de pe banca tehnica, unde antrenorii s-au intrecut in linii de cod si strategii de joc calculate pana la ultimul detaliu.

Clasamentul final ne-a confirmat faptul ca pariul pe care l-am facut anul acesta, extinzand participarea la nivel de liceu a fost unul castigator. Iar campionii sunt, in ordinea numerelor de pe tricou:
locul I: 420 Hex (Vlad-Andrei Dumitru, Teodor Gherasim Nistor, Vlad-Silviu Tureanu, Daniel Dutu si Andrei Bolojan – C.N. Gheorghe Sincai, Bucuresti)
locul II: Prapadul (Razvan Stoica, Razvan Racabol, Daniel Stoica, Radu Fugaru si Mugur Gabriel Moise – Facultatea de Automatica si Calculatoare, Universitatea Politehnica Bucuresti)
locul III: Calculated (Radu Andrei Romaniuc – C.N. Sfantul Sava, Bucuresti, Cosmin Serban, Mihnea Serban si Teodor Szente Alexandru – C.N. Cantemir Voda, Bucuresti si Diana Rusu – Liceul International de Informatica, Bucuresti)
locul IV: Fireless 2.0 (Andrei Licsandru, Marina Georgiana Dumitrache, Sorin Constantin Vasile, Emilian Nicolae Vlasceanu si Daniel Stanculescu – Facultatea de Automatica si Calculatoare, Universitatea Politehnica Bucuresti)

Campionatul de fotbal robotic este un proiect initiat de inventeaza.ro.

Acest proiect nu ar fi fost posibil fara sprijinul oferit de sponsorii nostri:

Sponsori VIP: UPC, ASUS
Sponsori GOLD: LUXOFT, Bitdefender
Sponsori SILVER: MISYS, OKAPI, ioteo

Ne-au fost alaturi in punerea la punct a evenimentelor si activitatilor derulate pe parcursul celor aproximativ 3 luni de proiect eeStec si Universitatea Politehnica Bucuresti, in calitate de co-organizatori.

Ne-au facut galerie UNESCO (partener institutional) si cei peste 30 de parteneri media: eJOBS, Regie Live, CROS, Centrul pentru Studii Complexe, Akcees, Forum IT, Softbinator Algorithms, BOS Romania, Volunteers Fest, Resboiu, Scoala de Valori, Calendar evenimente, VIDEOLINK, PC World, Studentie.ro, Newsman, Asociatia Studentilor la Matematica si Informatica, Blogunteer, THE HACK, Inspire Business, InvataSa, Romania Pozitiva, VOIEVOZII, Suntem Romania, Lume Buna, Electronica Azi, StartEvo, VIP Romania, AIESEC Global IT & Engineering, ROSEdu, Gemma Total Advertising, Stiinta Azi, Timisoara Startup Hub, TeamExpert

Bucuresti, 29.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *