free download 78 travel guides written by experts

Cinci atuuri pentru a lucra in proiecte cu Uniunea Europeana

SIVECO Romania implementeaza peste 20 de proiecte pentru Comisia Europeana si furnizeaza servicii de dezvoltare software si mentenanta pentru 5 organizatii importante ale Uniunii Europene Sa lucrezi pentru organizatii ale Uniunii Europene si pentru Comisia Europeana este o carte de vizita extrem de apreciata. Putine sunt insa firmele care pot obtine aceasta referinta. SIVECO Romania este una dintre companiile care a castigat o experienta consistenta in furnizarea de servicii pentru acesti beneficiari de elita.

Care sunt atuurile companiei? Experienta consistenta in proiecte software de anvergura, respectarea standardelor de tehnologii, asumarea cerintelor in termeni financiari si de performanta, asigurarea corecta si optima a resurselor umane si o foarte buna comunicare. Toate acestea sunt conditii esentiale pentru a putea lucra in proiecte pentru Comisia Europeana.

SIVECO Romania este implicata acum alaturi de parteneri internationali in implementarea a peste 20 de proiecte pentru Comisia Europeana si furnizeaza servicii de dezvoltare software si mentenanta pentru 5 organizatii importante ale Uniunii Europene.

Compania a incheiat primul contract cu Oficiul pentru Publicatii al Uniunii Europene pentru mentenanța și dezvoltarea sistemelor informatice ale portalului CORDIS – portalul cercetarii europene. Contractele cadru au fost semnate in 2009 și au durata de 4 ani. Portalul este principalul punct de informare pentru programele de cercetare finanțate de Comisia Europeana.

Au urmat Agentia Europeana de Siguranta a Aviatiei in care compania furnizeaza servicii software pentru aplicatii colaborative de gestionare a documentelor, inregistrarilor si fluxurilor de lucru. EASA este institutia-cheie a Uniunii Europene responsabila de strategia pentru siguranta aviatiei. Un alt proiect privind furnizarea de sisteme de date spatiale – Geographic Information Systems este dezvoltat pentru Institutul de Statistica al Uniunii Europene Eurostat. SIVECO Romania are in derulare un contract de consultanța pentru programul Jaspers, EuropeAid, si pentru dezvoltarea portalului de educare al consumatorilor europeni Dolceta.

„Avem increderea ca oferim cele mai bune solutii si servicii si ca putem sa ne asumam responsabilitati. Putine firme pot sa raspunda cerintelor organizatiilor Comisiei Europene in termeni financiari si de performanta. Suntem foarte bine aliniați cu necesitațile proiectelor, atat ca viziune, cat și din punct de vedere al competențelor. In cadrul SIVECO Romania lucreaza unii dintre cei mai buni specialisti software, recunoscuti ca atare la nivel european, in conditiile in care scoala romaneasca de software este foarte apreciata in Uniunea Europeana”, a declarat Stefan Morcov, vicepresedinte SIVECO Romania.

SIVECO este in plina expansiune internationala in tari din Europa Centrala si de Est, din Uniunea Europeana, din spatiul Comunitatii Statelor Independente, din Orientul Mijlociu si Apropiat, din nordul Africii. Compania exporta servicii si sisteme in domeniul sanatatii, educatiei, agriculturii, vamilor si pentru sectorul financiar-bancar.

Bucuresti, 08.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *