free download 78 travel guides written by experts

Automobile Bavaria Group a inaugurat noul showroom Rolls-Royce Motor Cars la München

Schmidt Premium Cars GmbH, companie membră a Automobile Bavaria Group, a inaugurat astăzi, 8 septembrie 2011, noul showroom Rolls-Royce Motor Cars la München, în Germania.

La un an de la inaugurararea în Bucureşti a primului service autorizat Rolls-Royce din Europa de Est, Michael Schmidt, Preşedintele Grupului Automobile Bavaria, reuşeşte o nouă performanţă pentru o companie auto din România: deschiderea în centrul capitalei Bavariei a unui showroom al celei mai prestigioase mărci auto, Rolls-Royce.

La eveniment au confirmat prezenţa Torsten Müller-Ötvös – Chief Executive Officer Rolls-Royce Motor Cars Ltd, Ian Cameron – Chief Designer Rolls-Royce Motor Cars Ltd., Ian Robertson – Sales and Marketing Director, membru al Consiliului de Administraţie BMW AG.

Printre personalităţile vieţii politice din Bavaria care au onorat invitaţia la eveniment remarcăm prezenţa doamnei Barbara Stamm, preşedinta Parlamentului Landului Bavaria şi a Consulului General al Marii Britanii doamna Wendy Freeman. La eveniment au participat numeroşi actori, muzicieni, oameni de afaceri din regiune.

Unul dintre cei mai importanţi muzicieni germani ai momentului, Peter Maffay, şi el originar din România şi iniţiator a numeroase proiecte de ajutorare a copiilor dezavantajaţi social în Transilvania, a dorit să fie prezent la acest eveniment.

Sportivi de top, printre care Ilie Năstase, medaliatul olimpic la sărituri cu skiurile Sven Hannawald sau gimnasta Magdalena Brzeska s-au numărat printre ce peste 200 de participanţi la recepţia organizată cu prilejul acestei inaugurări.

Vedetele serii au fost modelele Rolls-Royce Phantom Coupé ediţie limitată „Spirit of Ecstasy Centenary Collection“, Rolls-Royce Phantom Drophead Coupé şi Rolls-Royce Ghost. Echipa de artişti care formează Rolls-Royce “Bespoke” Team, responsabili de personalizarea acestor automobile conform dorinţelor viitorilor proprietari, au reuşit să impresioneze audienţa cu o demonstraţie live, în care au aplicat pe una dintre maşinile expuse ornamentele pictate “Coach Line”.

Un moment apreciat de invitaţi a fost show-ul Aljonei Voynova – una din puţinele artiste din lume care stăpânesc arta picturii cu nisip.

Cu ocazia aniversării a 100 ani de la “naşterea” emblemei “Spirit of Ecstasy”, renumitul fotograf Rankin (John Rankin Waddell), fotograful preferat al unor vedete precum Madonna, Rolling Stones, Katy Perry, Gisele Bündchen sau Kate Moss, a realizat peste 100 de fotografii cu această statuetă. Primele 10 din acestea au fost prezentate în premieră mondială în showroom-ul Rolls-Royce din München.

Michael Schmidt, Preşedintele Automobile Bavaria Group a declarat cu această ocazie: “Este un moment deosebit pentru mine personal şi pentru grupul de firme pe care l-am înfiinţat în urmă cu 17 ani în România. Pot face o paralelă cu evoluţia mea personală. M-am născut şi am crescut la Braşov, după care am efectuat studiile la München. În Braşov am înfiinţat primul business auto, pe care l-am extins şi l-am transformat întrun grup de firme cu anvergură internaţională. După ce, începând cu 2007 am achiziţionat 5 dealeri BMW din regiunea München, astăzi am reuşit să inaugurăm un showroom al celei mai prestigioase mărci auto în inima Bavariei. Prezenţa unor personalităţi de prim rang la acest eveniment, confirmă importanţa acestei investiţii, atât pentru Rolls-Royce Motor Cars, cât şi pentru capitala Bavariei.

Informaţii Automobile Bavaria Group:
1994 – înfiinţarea Automobile Bavaria în Braşov – importator al mărcii BMW.
1998-2004 – importator MG, Rover si Land Rover.
2000 – pâna în prezent, importator MAN şi Neoplan ( 7 dealeri la nivel naţional).
2001 – importator MINI.
2004 – prima lansare Rolls-Royce Phantom în Romania, cu sprijinul Rolls-Royce Motor Cars.
2010 – inaugurarea la Bucureşti a singurului Service Rolls-Royce din Europa de Est.
              Lansarea modelului Rolls-Royce Ghost, cu sprijinul Rolls-Royce Motor Cars Ltd.

Expansiune externă:
2007 – inaugurarea primului dealership BMW din Bavaria în Wolfratshausen.
2010 – noi dealeri în regiunea München Bad Tölz, Starnberg, Germering.
2011 – preluarea dealerului BMW din Baierbrunn.
08.09.2011 – inaugurarea showroom-ului Rolls-Royce din München, Nymphenburger Höfe.

Firmele din Grupul Automobile Bavaria numără peste 900 de angajaţi, dintre care 150 în Germania.

Activităţi conexe ale unor firme din Grup: leasing, finanţare, asigurări şi închirieri auto.

München / Bucuresti, 08.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *