free download 78 travel guides written by experts

Cifra de afaceri de 6 milioane de euro

la finalul celui de-al doilea trimestru al anului 2008 pentru Euroweb Romania

Profitul net depăşeste cu 110 procente valorile estimate de companie pentru această perioadă

Euroweb Romania anunţă rezultatele financiare înregistrate la finalul primelor şase luni ale anului. Astfel, cifra de afaceri înregistrată se ridică la 6 milioane de euro, în creştere cu 23% faţă de iunie 2007. Valoarea se încadrează în estimările făcute de companie la începutul anului.  

Profitul net înregistrat de Euroweb Romania pentru prima jumătate a anului în curs este de 650 000 de euro, în depăşind cu 110% estimările companiei.

„Cifrele înregistrate în prima jumătate a anului sunt în concordanţă cu strategia de creştere pe care am stabilit-o pentru această perioadă”, declară Laurenţiu Stan, director general al Euroweb Romania. „Pe termen lung, ne-am propus o dezvoltare constantă a afacerii, iar 2008 se dovedeşte până în prezent a fi al patrulea an consecutiv de creştere a indicatorilor financiari. Investiţiile importante făcute de Euroweb Romania în 2008 în infrastructura proprie, în valoare totală de 2 milioane de euro, vor susţine cu siguranţă evoluţia ascendentă a companiei, astfel încât este de aşteptat ca rezultatele financiare de la finalul anului să se încadreze în estimările noastre, sau chiar să depăşească aceste valori”.

Euroweb Romania estimează o cifră de afaceri de 13 milioane de euro la finalul anului 2008, EBITDA de 2 milioane de euro.

Bucuresti, 09.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *