free download 78 travel guides written by experts

Realitatea TV lanseaza prima statie de stiri din Targu-Mures

Realitatea TV lansează la Târgu-Mureş, în data de 12 septembrie, prima staţie locală de ştiri din acest oraş. Realitatea TV Târgu-Mureş este a treia staţie locală inaugurată în acest an de Realitatea TV, după cea lansată la Cluj, la sfârşitul lunii martie, şi cea de la Braşov, în luna mai.

Despre noua staþie localã, directorul Realitatea TV Târgu-Mureº, Sergiu Zereº, spune: “Realitatea TV Târgu-Mureº este un proiect aºteptat aici de mult timp. Este prima staþie localã de ºtiri, care va promova, prin cele ºapte jurnale zilnice, cel mai complet program informativ din peisajul media local. Oferta postului cuprinde ºi un talk-show, care va detalia cel mai important eveniment al zilei, precum ºi un jurnal zilnic în limba maghiarã”.

“Realitatea TV Târgu-Mureº introduce, de asemenea, în premierã, conceptele news alert ºi breaking news, care vor asigura informarea promptã a mureºenilor, în orice moment al zilei. Realitatea TV Târgu-Mureº este a treia staþie localã dupã cele din Cluj Napoca ºi Braºov, proiectul fiind realizat, în colaborare, de Media Mall ºi Realitatea Media SA”, a mai declarat Sergiu Zereº.
 
Echipa Realitatea TV Târgu-Mureº numãrã, în prezent, 30 de persoane, din care 11 sunt jurnaliºti. Roxana Neag ocupã postul de producãtor general, iar echipa editorialã este formatã din Adrian Giurgea,  realizatorul emisiunii “Mureºul în Realitate”, Ioan Korpos, Bartha Zsuzsanna, Serenela Mureºan, Raul Haþegan, Rodica Boariu, Alexandra Didilescu, Iulia Vizi ºi Tudor Chirilã.

De luni pânã vineri, între orele 6.45 si 9.00, Realitatea TV Târgu-Mureº va difuza trei jurnale de ºtiri. Segmentul de prânz va fi acoperit de jurnalul de la ora 13.00, iar seara, de la ora 18.20, telespectatorii vor putea urmãri cele mai importante ºtiri ale zilei de pe plan local. Realitatea TV Târgu-Mureº va difuza zilnic ºi un program de sintezã, de la ora 21.45, iar intervalul orar 20.05 – 21.00 va fi rezervat talk-show-ului local, “Mureºul în Realitate”.

Bucuresti, 09.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *