metalshow

Christian Sabbagh a găsit-o pe românca dată în urmărire în Cipru

Românca fugară, căutată de polițiștii ciprioți pentru trafic de persoane și căsătorii false cu migranți, se află în București! Jurnalistul Christian Sabbagh a reușit să îi dea de urmă și să intre în legătură ea.

Elena Ducă povestește că a fost amenințată de capii filierei din Cipru să nu vorbească nici cu autoritățile, nici cu presa fiindcă riscă să fie împușcată. În schimbul tăcerii, mafioții i-au promis că fiica ei, Beatrice Chișălău, va fi eliberată din arest. Promisiunea a fost onorată, Beatrice ajungand și ea în România, la București. După zile în șir de filaje și investigații, Christian Sabbagh a găsit-o pe tânără și a filmat-o, într-un sat de lângă capitală.


Tot Elena Ducă mărturisește că persoana care le-a trimis pe amândouă în Cipru, de la bun început, este un pakistanez, Tarik, care locuiește în România și care se ocupă de ani de zile cu așa ceva. Acesta este și el căutat de polițiștii ciprioți, iar investigatorii noștri au aflat că a fugit în țara lui de mai bine de o lună.

Urmariti interviuri incendiare și dezvăluiri șocante despre această caracatiță a traficului care se întinde în mai multe țări sâmbătă, la „Sabbagh in acțiune”, de la 21:30, la Kanal D!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *