free download 78 travel guides written by experts

Check Point extinde linia de dispozitive UTM

cu un model cu o mai bună performanţă a securităţii şi punct de intrare inferior

O gamă mai largă de dispozitive UTM-1 Total Security cu cea mai completă protecţie a reţelei

Check Point® Software Technologies Ltd., liderul mondial în securitate internet, a anunţat lansarea a trei noi dispozitive UTM-1 Total Security®. Astfel, oferă locaţiilor companiilor de toate mărimile mai multe variante de alegere prin care să găsească soluţia potrivită pentru necesităţile lor de securitate şi performanţă. Cele mai noi modele din familia UTM-1 Total Security includ un nou model sub 5000 $ şi nivele de performanţă mai mari. “Afacerile care încearcă să îmbunătăţească cel mai mult resursele IT fără forţare vor soluţii de reţea novatoare, cu toate caracteristicile principale de securitate şi servicii, pe o platformă care poate menţine o reţea în mişcare rapid şi fără probleme”, a declarat Bob Egner, vice president of product management, Check Point. “Cu UTM-1 Total Security, clienţii primesc cea mai completă şi puternică protecţie a reţelei de pe piaţă, pe baza aceleaşi soluţii VPN-1® care protejează companiile din Top  500 Fortune – într-o singură platformă uşor de controlat, la un bun raport calitate / preţ“, a mai spus Bob Egner.

Înaltă performanţă
Noul dispozitiv UTM-1 Total Security 3070 extinde performanţa liniei UTM-1® până la 4.5 Gbps. Clienţii pot alege soluţia potrivită pentru mediul lor cu dispozitive cu viteze ale performanţei de la 400 Mpbs până la 4.5 Gbps. Nivelele de performanţă înaltă din toate modelele oferă clienţilor mai mult spaţiu pentru a-şi dezvolta afacerea, în timp ce menţine securitatea la un nivel optim.

O soluţie turnkey completă
Întreaga linie de produse UTM-1 Total Security vine cu pachetul “Total Security”, care oferă un an sau trei de servicii de securitate completă şi rate de suport redus. Fiecare dispozitiv UTM-1 Total Security vine complet, cu toată protecţia securităţii, actualizări ale software-ului, securităţii şi hardware-ului pentru a obţine cele mai înalte nivele de securitate ale reţelei. Protecţiile de securitate integrate includ:
•    Cea mai bună aplicaţie din industrie şi firewall la nivelul reţelei
•    Site-to-site şi acces de la distanţă VPN
•    Antivirus pentru gateway şi anti-spyware
•    Prevenire a accesului neautorizat cu actualizare a securităţii SmartDefense®
•    Securitate web cu filtrare URL şi protecţii ale securităţii web
•    Securitatea mesageriei şi anti-spam, inclusiv cele şase dimensiuni ale securităţii complete a mesageriei de la Check Point

Instalare şi management eficiente
Dispozitivele UTM-1 Total Security conţin capabilităţile de management al securităţii din suita de management a companiei, toate incluse în dispozitiv şi fără cerinţa de a instala servere suplimentare de management. Conţin, de asemenea, programe de instalare şi alte capabilităţi pentru a simplifica instalarea.

Cele trei noi dispozitive UTM-1 Total Security sunt:
•    UTM-1 Total Security 270 cu throughput firewall de 400 Mbps, throughput de 100 Mpbs VPN, două locaţii controlate şi patru porturi
•    UTM-1 Total Security 570 cu throughput firewall de 1.1 Gbps, throughput de 250 Mpbs VPN, trei locaţii controlate şi patru porturi
•    UTM-1 Total Security 3070 cu throughput firewall de 4.5 Gbps Mbps, throughput de 1.1 Gpbs VPN, cinci locaţii controlate şi zece porturi

“Dispozitivele UTM oferă afacerilor o combinaţie foarte atractivă de dispozitive de securitate completă, caracteristici networking şi controlabilitate”, a declarat Charles Kolodgy, research director of Secure Content and Threat Management research, IDC. “Cu extinderea dependenţei de aplicaţiile bazate pe web şi cu consumul aferent al lărgimii de bandă, este necesar ca performanţa măsurilor de securitate ale organizaţiilor să nu devină o piedică pentru productivitate. Noile dispozitive Check Point UTM-1 Total Security oferă clienţilor mai multe variante de alegere pentru a răspunde necesităţilor lor“, a completat Charles Kolodgy.

Într-un comunicat de presă recent, Check Point a anunţat lansarea noului Check Point Power-1™, o linie de dispozitive de securitate pentru internet, care oferă cel mai bun raport preţ / performanţă, cu un nivel înalt de securitate pentru locaţiile mari ale companiilor şi centrele de date. Împreună, aceste două linii îmbunătăţesc portofoliul de produse bazate pe hardware al Check Point pentru a oferi o gamă completă de la birourile mici până la centrul de date.

“UTM-1 Total Security combină cele mai noi tehnologii de securitate într-un singur dispozitiv, permiţând o protecţie optimă pentru birourile mici, medii şi de la distanţă”, a concluzionat Bob Egner.

Bucuresti, 30.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *