free download 78 travel guides written by experts

Realitatea TV face radiografia ofertelor turistice

din Romania si din Bulgaria

Sub sigla Meciul ALL INCLUSIVE, doua echipe ale televiziunii vor intra in competitie pentru a gasi, cu ajutorul telespectatorilor, cele mai bune destinatii turistice din cele doua tari pentru perioada Paste – 1 Mai Conceptul Realitatea ALL INCLUSIVE, ghidul romanilor care vor sa plece in vacanta, se relanseaza o data cu sarbatorile de Paste si 1 Mai. Sub sigla Meciul ALL INCLUSIVE, reporterii Realitatea TV Andra Miron si Emma Zeicescu vor intra in competitie pentru a gasi cele mai bune oferte turistice din Romania si din Bulgaria. Proiectul este dedicat intervalului 26 aprilie – 4 mai, cea mai lunga succesiune de zile libere, in afara concediului legal, de care se bucura, anul acesta, mare parte dintre salariatii romani.

Intrucat, in ultimii ani, vacanta romaneasca se identifica tot mai mult cu Albena si Nisipurile de Aur, Realitatea TV isi propune sa prezinte, in oglinda, oferta autohtona de Paste si 1 Mai.

Doua echipe ale televiziunii vor fi prezente pe litoral, unde vor cauta cele mai bune oferte turistice din Romania si din Bulgaria. Impreuna cu cate un operator, Andra Miron va merge la vecinii nostri din sud, iar Emma Zeicescu va ramane pe malul romanesc al Marii Negre. Cele doua echipe vor sta cu ochii pe calitatea serviciilor oferite, pe atmosfera din statiuni cu tot ce cuprinde ea – viata de noapte, sporturi de apa – dar si pe costurile unui astfel de sejur la mare. Demersul jurnalistic va lua forma unei competitii in care castigator va fi turistul roman. Telespectatorii vor avea un rol important in desfasurarea concursului, fiind rugati atat sa ii ghideze si sa ii ajute pe cei doi reporteri cu informatii, cat si sa voteze performantele acestora.

"Meciul ALL INCLUSIVE" se lanseaza astazi, urmand ca materialele realizate sa fie difuzate toata saptamana in cadrul programelor Realitatea TV. Duminica va avea loc marea finala, cand vor fi acordate si premii pentru telespectatori.

Acest proiect special a pornit ca urmare a sirului de zile libere date de apropierea calendaristica dintre Pastele Ortodox si 1 Mai. Pe langa datele de 28 aprilie si 1 Mai, care sunt libere prin lege, Guvernul a mai dispus ca si ziua de vineri, 2 mai, sa fie nelucratoare pentru angajatii din sectorul bugetar. In plus, mare parte dintre salariati si-au luat concediu in cele doua zile care mai ramasesera lucratoare in aceasta saptamana, 29 si 30 aprilie, astfel ca au parte de o vacanta in toata regula. In acest context, incurajati si de prognoza meteo favorabila, romanii sunt asteptati sa ia cu asalt destinatiile turistice.

Bucuresti, 30.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *