free download 78 travel guides written by experts

Mega-maraton STAR TREK la AXN SCI-FI

AXN – high energy tv –  reţeaua internaţională de televiziune de acţiune şi aventură aparţinând concernului Sony Pictures Television International difuzează pe canalul specializat SF, AXN SCI FI, un mega-maraton al cărui subiect este un veritabil clasic al genului, STAR TREK: GENERAŢIA URMĂTOARE!

În primele trei weekend-uri ale lunii mai (3-4, 10-11 şi 17-18 mai), de la 11 dimineaţa şi până la 12 noaptea, camera dumneavoastră se transformă într-o navă spaţială iar televizorul devine monitorul prin care puteţi urmări o ameţitoare călătorie inter-galactică. În fiecare weekend, va fi transmis câte un sezon întreg din STAR TREK: GENERAŢA URMĂTOARE. Aşadar, în şase zile, puteţi urmări, integral, sezoanele 5, 6 şi 7! STAR TREK: GENERAŢA URMĂTOARE se desfăşoară în secolul 24, la aproximativ 85 de ani după seria orginială. În serial apar o nouă navă, Enterprise-D şi un nou echipaj, condus de căpitanul Jean-Luc Picard, interpretat de Patrick Stewart. De asemenea, acum apare primul klingonian membru al Flotei Stelare, Worf, jucat de Michael Dorn. În acest serial şi sub comanda căpitanului Jean-Luc Picard, nava Enterprise NCC 1701-D călătoreşte spre cele mai îndepărtate planete pentru a descoperi alte forme de viaţă şi pentru a ajunge acolo unde niciun alt om nu a mai ajuns.

În sezonul 5 (difuzat pe 3 şi 4 mai de la ora 11:00 la 00:00) din STAR TREK: GENERAŢA URMĂTOARE, se iveşte o nouă ameninţare romulană, ce apare, însă, deghizată, sub aspectul unui prieten de mult dispărut. Din cauza unor ciudate alterări temporale, Enterprise şi însăşi Federaţia sunt la un pas de a fi distruse. 

Sezonul 6, ce conţine 26 de episoade şi care va fi difuzat pe 10 şi 11 mai de la ora 11:00 la 00:00 promite să fie cel mai incitant dintre toate! Spectatorii îl vor revedea pe Q, care se întoarce cu tot cu odrasla sa. Între timp, locotenentul Barclay se implică tot mai mult în viaţa de zi cu zi a navei. Şi, în fine, cei mai letali dintre inamici, Borg-ii, revin pentru a pune în pericol întreaga existenţă umană.

În fine, în sezonul 7 din STAR TREK: GENERAŢA URMĂTOARE, toate întrebările îşi vor găsi răspunsuri căci am ajuns la ultimul capitol al moştenirii lăsată nouă de Gene Roddenberry! În acest sezon, Data porneşte pe drumul umanizării sale prin intermediul viselor. Wesley Crusher revine pentru o ultimă apariţie iar finalul sezonului le oferă spectatorilor o trecere în revistă a trecutului, prezentului şi viitorului echipajului de pe NCC-1701-D, nava Enterprise.

STAR TREK: GENERAŢA URMĂTOARE a câştigat 18 premii Emmy şi a avut cele mai bune cote de audienţă dintre toate serialele Star Trek. Nu uitaţi, în primele trei weekend-uri ale lunii mai (3-4, 10-11 şi 17-18 mai), de la 11 dimineaţa şi până la 12 noaptea, în numai 6 zile, puteţi urmări sezoanele 5, 6 şi 7 al acestui clasic SF care însumează împreună 78 de episoade!

Bucuresti, 30.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *