free download 78 travel guides written by experts

Champions Residence introduce creditul la dezvoltator

“Suntem dedicati clientilor si partenerilor nostri, concentrandu-ne pe furnizarea celor mai bune solutii financiare. Rezolvam provocarile deoarece nu vedem bariere, ci cai pentru a depasi obstacole. Tocmai de aceea, am decis, sa introducem creditul la dezvoltator, oferind astfel potentialilor nostri clienti, posibilitatea de a achizitiona o locuinta noua, moderna si confortabila,” a declarat Razvan Mihalache, administrator Top Birotica.

In ciuda momentului in care in care ne aflam, cand accesul la finantare este greoi, nevoia pentru locuinte ramane constanta. Exista chiar posibilitatea, ca aceasta, sa se acutizeze, din motive lesne de inteles.

“Pana anul trecut piata imobiliara a fost intr-o crestere constanta. Ca motor al dezvoltarii economice, este normal sa genereze si o serie de dorinte si ambitii personale, precum cumpararea unui apartament frumos, dotat cu toate facilitatile. Mai ales cand ne gandim ca zeci de ani, romanii, au fost nevoiti sa se inghesuie – cate 2-3 familii – intr-un singur apartament micut si lipsit de confort. Este de neconceput sa ne reintoarcem la asemenea situatii, dar asta se va intampla daca nu gasim solutii alternative pana la relaxarea creditarii! Trebuie sa venim in sprijinul oamenilor si sa le oferim alternative pentru un stil de viata cel putin decent. Evident, nu vom inlocui niciodata bancile, insa pana la rezolvarea acestei perioade tensionate, suntem responsabili pentru clientii nostri,” a adaugat Mihalache.

In acest sens, compania Top Birotica, ofera posibilitatea de contractare a apartamentelor Champions Residence in regim de creditare, pe o perioada de 10 ani. Indiferent ca este vorba de o garsoniera sau de un apartament de 3 camere, pachetul de finantare include loc de parcare si maxima eficientizare a timpului de achizitie.

“In primul rand, nu exista atat birocratie. Nu avem nevoie de dosar ca la banca. Contractul pe care il semnam este un act pe care toate partile implicate il abordeaza cu maxima seriozitate. In al doilea rand rata lunara este mai scazuta la noi decat la banca. Mai mult, pretul total este mai mic decat prin credit bancar. Iar locul de parcare este inclus!

Sigur ma veti intreba daca nu exista si un revers al medaliei. Am incercat sa facem totul pentru clientii nostri, insa un avans mai mic de 30% pentru contractarea in regim de credit la dezvoltator nu este posibil. Evident, in acest caz exista alternativele de plata pe care deja le cunoasteti, achitarea in trei transe a apartamentului (avans, structura, final),” a completat administratorul Top Birotica.

Noul sistem de achizitie – prin credit la dezvoltator – este lansat cu ocazia editiei din 7-10 mai a Targului National Imobiliar (TNI).

Champions Residence va asteapta la Palatul Parlamentului, sala Unirea, standul 28, in partea dreapta de la intrare.

Bucuresti, 27.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *