free download 78 travel guides written by experts

Solicitarile de initiere a apelurilor in reteaua Vodafone au crescut cu 800%,

in urma cutremurului de sambata seara

– Vodafone Romania a inregistrat o crestere cu 800% a solicitarilor de initiere a apelurilor de voce, la nivel national, imediat dupa producerea cutremurului
– In Bucuresti, numarul apelurilor initiate a crescut de 10 ori in cateva minute
– In numai 45 de secunde, numarul apelurilor initiate de utilizatorii de cartele Vodafone a crescut de 5 ori
 
“Reteaua Vodafone a functionat la parametri normali pentru o astfel de situatie. Ceea ce s-a produs a fost o supraincarcare a retelei, in urma initierii simultane a unui numar de 8 ori mai mare de apeluri, intr-o perioada foarte scurta. Zonele in care utlizatorii au intampinat dificultati in apelare au fost Bucuresti, Muntenia si partial Moldova. Am luat masuri speciale de interventie rapida, atat pentru a preveni indisponibilitatea retelei, cat si pentru decongestionarea traficului. Echipele formate din specialisti Vodafone si ai furnizorilor de echipamente, Huawei si Ericsson, au finalizat interventia in jurul orei 23”, a spus Vishant Vora, Chief Technology Offcer, Vodafone Romania.

Traficul de SMS a inregistrat intarzieri cuprinse intre o ora si jumatate si doua ore, in anumite zone ale capitalei. Traficul de date in reteaua Vodafone a fost afectat intr-o mica masura.

Bucuresti, 27.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *