free download 78 travel guides written by experts

Ceremonia inaugurala a Scolii de Vara

a Managerilor de Proiecte cu Fonduri Europene

Va informam ca in data de 5 iulie 2007 orele 16.30, la sediul Universitatii “Andrei Saguna” din Constanta va avea loc Ceremonia de Inaugurare a editiei I a Scolii de Vara a Mangerilor de Proiect si Expertilor in Proiectele cu Fonduri Europene, in cadrul careia va fi animata o Dezbatere Publica pentru informarea si consultarea potentialilor beneficiari de finantari nerambursabile UE, urmata de un Cocktail festiv, in onoarea invitatilor si a distinsilor lectori de prestigiu european invitati la eveniment.
Evenimentul este organizat, sub egida Consortiului Parteneriatului Strategic, de catre EUROLINK-House of Europe in parteneriat cu Universitatea “Andrei Saguna”, Camera Deputatilor si OTIMMC Constanta, precum si cu sprijinul Grupului LAFARGE Romania, METROUL SA si Societatii de Avocati “HAHUI si Asociatii”.

Invitatii de onoare la acest eveniment sunt: Alteta Sa Radu, Principe de Hohenzollern-Veringen, Reprezentant Special al Guvernului Romaniei; Deputatul Dan MOCANESCU, Membru al Comisiei pentru Munca si Protectie Sociala,  Camera Deputatilor, Parlamentul Romaniei; Prof. Univ. Dr. Aurel PAPARI, Rectorul Universitatii "Andrei Saguna"; Dumitru MOINESCU, Primarul Municipiului Medgidia, fost Ministru al Apararii, Directorul Executiv al Oficiului Teritorial Constanta pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Drd. Dumitru NANCU, reprezentantul Grupului LAFARGE Romania, Dl Cosmin SOAITA, Doctor al Universitatii Sorbonna (Paris),  Av. Doina HAHUI, Societatea de Avocati "Hahui si Asociatii".  Moderatorul dezbaterii este Dl Sever AVRAM, Presedintele executiv al EUROLINK-House of Europe.

Ceremonia inaugurala prefateaza desfasurarea cursurilor primei editii a Scolii de Vara a Managerilor de Proiect si Expertilor in Proiectele cu Fonduri Europene. Prin oportunitatile speciale de networking si schimbul de opinii/bune practici, participarea la acest eveniment este benefica tuturor organizatiilor din sectorul public si privat implicate in formarea de consortii parteneriale, creeate in vederea unei cat mai eficiente absorbtii a Fondurilor Europene. Mentionam ca, potrivit prevederilor legale interne si europene, cheltuielile cu formarea echipei de coordonare a proiectelor cu Fonduri Europene sunt considerate cheltuieli eligibile si pot fi recuperate prin proiectele finantate prin aceste fonduri, ce va vor fi ulterior selectate. In plus, va semnalam ca organizatorii ofera burse partiale de studiu pentru anumite categorii de participanti si vor gazdui, in atentia sectorului IMM, o prezentare a noilor oportunitati de co-finantare puse la dispozitie de Uniunea Europeana prin Programul JEREMIE, administrat de European Investment Fund – Luxembourg.

Participarea la eveniment se face in baza completarii Formularului de Inscriere, in limita locurilor disponibile, iar informatii suplimentare si confirmarea participarii trebuie obtinuta din partea Secretariatului Consortiului Parteneriatului Strategic la tel./fax: 021.2304997; 021.2315288 sau eurolink@b.astral.ro, conform conditiilor de inscriere mentionate pe pagina de internet www.StructuralFunds.ro/Constanta.html.

Bucuresti, 28.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *