bucharest tech week 2021

Aperitive B’ESTIVAL la TV!

Organizat de Emag!c Entertainment, festivalul B’ESTIVAL 2007 se va desfasura in aer liber la Romexpo, in zilele de vineri, sambata si duminica. B’ESTIVAL va avea drept „capete de afis” nume importante ale industriei muzicale internationale: Faithless, P!nk, Marilyn Manson, Alice Cooper, Morcheeba, Reamonn, Wu-Tang Clan, alaturi de inca 24 de artisti.
Pentru cine nu va putea ajunge la festival, TVR 2 va acoperi evenimentul in acest weekend, oferind telespectatorilor o mostra din ceea ce inseamna distractia la un festival: reportaje de la fata locului, cuprinzand interviuri cu publicul si imagini de atmosfera. In ceea ce priveste interviurile cu artistii, majoritatea vedetelor care vor participa la B’ESTIVAL se afla in plin turneu, si din cauza grabei sau a stresului, au preferat sa stea departe de jurnalisti. Doar cativa artisti au raspuns favorabil cererilor organizatorilor, dar confirmarea finala din partea managementului va sosi abia in ziua concertelelor, depinzand de dispozitia artistilor: Faithless, Hooverphonic, Morcheeba, Kasabian, Reamonn, Alice Cooper.

De asemenea, managementul starurilor s-a aratat deosebit de rigid in privinta transmisiilor live, exigenta des intalnita in show-biz-ul international, solicitand ca inregistrarile sa fie difuzate dupa ce isi vor da acordul pe calitatea audio-video. TVR va transmite delayed-live, pe TVR 2, numai cate 3 piese de la anumiti artisti prezenti in cadrul B’ESTIVAL. Alaturi de imaginile de atmosfera si de cateva interviuri, pe TVR 2 vor fi difuzate si inregistrari cu piese ale unor artisti, in cadrul unor reportaje dedicate special evenimentului. Din pacate, recitalurile headlinerilor nu vor fi transmise pe TVR 2  integral, managementul vedetelor fiind deosebit de restrictiv in aceasta privinta.

Bucuresti, 27.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *