free download 78 travel guides written by experts

Cerem Guvernului sa reziste oricaror presiuni populiste

Guvernul trebuie să ia măsuri urgente pentru ca pierderile care se vor înregistra în agricultură în urma secetei să nu influenţeze negativ creşterea economică din acest an, consideră Marian Petre Miluţ, preşedintele PNŢCD. Sumele care se pierd din cauza secetei se pot recupera din alte domenii economice precum IT şi servicii. PNŢCD consideră că, pentru minimalizarea pierderilor, Ministerul Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale ar trebui să demareze din timp negocieri cu furnizorii de cereale pentru stabilirea unui preţ optim.
Marian Petre Miluţ a subliniat necesitatea refacerii infrastructurii irigaţiilor, ceea ce ar constitui un semnal pozitiv pentru investitorii din domeniu. "În acest sens, Ministerul Agriculturii trebuie să finalizeze infrastructura de gestionare a fondurilor europene şi să debirocratizeze sistemul de acordare a acestor fonduri", a adăugat preşedintele PNŢCD.
Ca de fiecare dată când apar probleme dificile, partidele de stânga propun soluţii demagogice şi nerealiste. PNŢCD solicită Guvernului să reziste oricăror presiuni populiste, care ar dezechilibra bugetul.

Bucuresti, 25.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *