free download 78 travel guides written by experts

Centrul Expozitional ROMEXPO ofera acces la Internet mobil de mare viteza prin parteneriatul

cu Vodafone Romania

ROMEXPO, liderul industriei de targuri si expozitii din Romania, anunta ca firmele expozante si vizitatorii sai vor beneficia de acces la Internet mobil, in urma parteneriatului incheiat cu Vodafone Romania.

Vodafone, partenerul tehnologic al Romexpo, a instalat una dintre cele mai fiabile solutii de WiFi in spatiul Centrului Expozitional ROMEXPO. Acest sistem va oferi tuturor firmelor expozante, precum si tuturor vizitatorilor, acces la Internet de mare viteza de pe echipamentele mobile pe care le detin (laptopuri, tablete, smartphone-uri) in incinta Romexpo.

Solutia de acces WiFi ofera utilizatorilor acoperire pe toata suprafata Complexului Expozitional Romexpo, de aproximativ 100.000 metri patrati, atat in spatiul interior, cat si in cel exterior, pentru a facilita accesul la Internet.

Solutia WI-FI se bazeaza pe o infrastructura special conceputa incat sa permita utilizatorilor sa navigheze fara intreruperea sesiunii pe intrega arie a Romexpo. In acelasi timp, latimea de banda si implicit viteza de conectare sunt variabile, in functie de numarul utilizatorilor si de volumul de trafic generat.

Bucuresti, 20.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *