metalshow

Centrul de Training Provision organizeaza

pentru al treilea an consecutiv, examenul pentru obtinerea certificarii CISSP

Provision, principalul furnizor de produse si servicii de securitate IT din Romania, anunta organizarea, pentru al treilea an consecutiv, a examenului pentru obtinerea certificarii CISSP (Certified Information Systems Security Professional) din domeniul securitatii informatiei.

Inscrierile pentru sustinerea examenului de obtinere a certificarii CISSP se pot face fie la (ISC)2 (www.isc2.org), cat si la training@provision.ro. Data de finalizare a inscrierilor este luni, 16 octombrie 2006. Examenul este programat pentru data de 11 noiembrie 2006 si este organizat la sediul Centrului de Training Provision din strada Orzari nr.5, bl. 46bis, ap. 7-8, sector 2, Bucuresti.

Centrul de Training Provision este unul dintre putinele centre regionale de training din Europa de Est afiliat la (ISC)2® – INTERNATIONAL INFORMATION SYSTEMS SECURITY CERTIFICATIONS CONSORTIUM, INC., detinatorul prestigioaselor certificari CISSP si SSCP, ce furnizează servicii profesionale de instruire si testare de o calitate  ireprosabila.

Bucuresti, 11.10.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *