free download 78 travel guides written by experts

“Cele mai bune casti din Europa in 2010-2011” – Beyerdynamic T50p

În România prin ELTEK Distribution

Beyerdynamic, unul dintre cei mai importanţi parteneri ELTEK Distribution, a primit o nouă recunoaştere a calităţii produselor sale prin premiul recent acordat de către prestigioasa organizaţie EISA (European Imaging and Sound Association). Căştile T50p au fost declarate “EUROPEAN MOBILE HEADPHONES OF THE YEAR 2010-2011”

Căştile T50p sunt extrem de confortabile, chiar şi atunci când sunt utilizate pentru o perioadă lungă de timp. Designul lor este deosebit, în stil retro, cu finisaje din aluminiu satinat. Noua tehnologie Tesla, dezvoltată de beyerdynamic şi încorporată în acest model, permite redarea unui sunet de cea mai bună calitate. Acestea au fost elementele cele mai importante care au stat la baza deciziei juriului.

Caracteristicile tehnice care recomandă T50p ca fiind un produs de excepţie sunt:
– Tehnologie Tesla pentru sunet excelent chiar şi atunci când fişierele audio redate sunt comprimate la o calitate scăzută sau playerul nu este unul performant
– Structură închisă, cu acoperire completă a urechii, ce permite izolarea foarte bună a zgomotulului ambiental
– Construcţie durabilă, materiale de foarte bună calitate, design elegant, simplu
– Ideale pentru utilizare prelungită în condiţii de confort maxim
– Compatibile cu iPhone şi orice tip de MP3 player§
– Se livrează cu husă de transport

Aici puteţi afla mai multe informaţii despre beyerdynamic T50p.

Despre BEYERDYNAMIC

Beyerdynamic GmbH&Co. este una dintre cele mai importante companii de pe piaţa echipamentelor audio profesionale. Gama de echipamente propusă de producătorul german cuprinde: microfoane, căşti, sisteme de discuţii, sisteme de traducere. Beyerdynamic dezvoltă şi produce soluţii inovatoare de cea mai înaltă calitate. ELTEK Distribution este distribuitorul autorizat al echipamentelor beyerdynamic în România.

Despre ELTEK Distribution

ELTEK Distribution este unul dintre cei mai importanţi distribuitori din România de echipamente profesionale din domeniile audio-video, videoconferinţă, securitate şi siguranţă, remarcându-se prin calitatea deosebită a produselor, serviciile complete şi atenţia acordată fiecarui colaborator. Toate echipamentele comercializate poartă semnătura celor mai buni producători din domeniile menţionate.

Bucuresti, 26.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *