free download 78 travel guides written by experts

Cel mai cunoscut expert in PR measurement din lume vine in Romania

Katie Delahaye Paine, supranumită Queen of Measurement, cea care a pus bazele măsurării în comunicare la nivel internaţional vine în România pe 25 mai. Este invitata specială a conferinței Impactul PR-ului în business: investiție sau cheltuială? organizată de GMP PR, prima conferinţă din România dedicată exclusiv evaluării și măsurării în PR.

Katie Delahaye Paine este de mai bine de două decenii un titan în domeniul măsurării în comunicare. Cărțile sale „Măsoară ce contează” (2011) și ”Măsurarea Relațiilor Publice” (2000) sunt lecturi obligatorii atât pentru începători cât și pentru experții care lucrează în relații publice și social media. Ultima carte, pe care a scris-o împreună cu Beth Kanter, „Măsurarea Non-profitului din rețea: folosirea datelor pentru a schimba lumea” este câștigătoarea din 2013 a premiului Terry McAdam Book Award.

Katie a scris numearoase articole în PR news și este autoarea unui newsletter dedicat în totalitate instrumentelor de măsurare din comunicare. Este membră în diferite comisii și board-uri internaționale, adevărate autorități în domeniul măsurării în PR: IPR’s Measurement Commission, PRNews Measurement Hall of Fame și Society for New Communications Research.

Obiectivul conferinţei este de a aduce pe agenda publică un subiect de actualitate și de a răspunde la o întrebare cheie: cât de eficient este PR-ul și care este impactul său real în business. Evenimentul va avea loc la Ramada Plaza și se adresează tuturor experților în marketing și comunicare.

„S-a încheiat perioada vorbelor în PR și a măsurătorii bazate pe număr de articole. CEO-ul așteaptă de la noi rezultate în business, nu doar la nivel de vizibilitate și de „relații armonioase”. Suntem onorați că o personalitate internațională cum este Katie a acceptat invitația noastră și credem că printr-o astfel de conferință întreaga industrie va avea de câștigat”, a spus Ioana Mănoiu, managing partner la GMP PR.

GMP PR a câștigat anul trecut premiul Best Use of PR Evaluation oferit de Raiffeisen Bank în cadrul Romanian PR Awards.

Înscrierile la eveniment se fac pe www.prmeasurement.ro.

Bucuresti, 16.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *