free download 78 travel guides written by experts

Cei mai cunoscuti liceeni din Romania, Mihai si Dana, devin personaje ale supershowului

“In puii mei”

Vezi ce alte personaje va mai interpreta carismaticul Mihai Bendeac astăzi, de la 20.20, într-o nouă ediţie “În puii mei”!

Astăzi, de la 20.20, Ştefan Bănică Jr., dar şi Mihai, personajul său din îndrăgitul film românesc “Liceenii” vor deveni personaje ale supershowului “În puii mei”, în interpretarea carismaticului actor Mihai Bendeac. Tot în această ediţie a supershowului, telespectatorii se vor reîntâlni cu Fernando care are o amantă, dar şi cu Alex Velea şi Connect-R care ajung la Auschwitz. Bujor şi Nicuşor se vor distra la cârciumă, iar Mucea şi Flocea vor face comedie la fast food! În această seară, la “În puii mei”, telespectatorii vor descoperi ce alte surprize le-a mai pregătit Mihai Bendeac şi echipa sa!

În cea mai nouă ediţie de supercomedie, Mihai Bendeac readuce în atenţia telespectatorilor un îndrăgit film românesc al anilor ’80, “Liceenii”. Astfel, idila plină de savoare dintre Mihai şi Dana, protagoniştii îndrăgitului film, se retrăieşte în această seară la “În puii Mei”. Bendeac va intra în pielea carismaticului tânăr Mihai, care pentru o clipă uită de filosofie şi matematică, pentru a se îndrăgosti de colega sa, Dana.

Tot astăzi, îndrăgita cântăreaţă Celia va fi invitat special al emisiunii pentru momentul musical şi va interpreta rolul unei vedete din showbiz-ul românesc. Celia va fi cântăreaţa Lavinia, care va intra într-un conflict aprins cu Andreea Marin, interpretată de Ioana Badea, o fostă concurentă X Factor. În secvenţa de musical, Celia va fi pusă la pământ şi trasă de păr de Ioana Badea, în rolul Andreei Marin. În această seară, telespectatorii îl vor descoperi şi pe Mihai Bendeac într-un rol savuros. În momentul musical, Mihai Bendeac va interpreta rolul Ştefan Bănică Jr.

Duminică, de la 20.20, supershowul “În puii mei” revine cu o nouă ediţie! Momente inedite, sketch-uri amuzante, dar şi secvenţe muzicale îi aşteaptă pe telespectatori duminică seară, când îndrăgitele personaje ale emisiunii se vor reîntorce pe micile ecrane. Cei de acasă vor avea ocazia de a se întâlni cu Momâie şi Gogâie, Mucea şi Flocea, Bujor şi Nicusor, Fernando, Connect-R, Velea şi alte personaje ale supershowului.

Dacă vrei să vezi cum prinde viaţă supercomedia, Mihai Bendeac te aşteaptă pe platourile de filmare de la “În puii mei”! Joi, 10 noiembrie, “În puii mei” a dat startul celui mai tare concurs de replici din România! Nu unul, nu doi, ci 20 de câştigători vor avea ocazia să vadă cum prinde viaţă supercomedia, direct din platoul de filmare al showului “În puii mei”! Filmează-te spunând o replica a unui personaj "In puii mei", postează video-ul tău pe pagina de Facebook a emisiunii, www.facebook.com/inpuiimei.antena1, iar pe 14 noiembrie, Mihai Bendeac îi va alege pe cei mai buni 20 de concurenţi să vină în culisele showului!

Bucuresti, 13.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *