free download 78 travel guides written by experts

Show incendiar aseara la X Factor. La propriu!

Cea de-a treia gală live X Factor a făcut senzație aseară la Antena 1. Melodii din filme celebre, coregrafii dinamice, costume spectaculoase, dar mai ales, interpretările concurenților au făcut deliciul telespectatorilor care au rămas din nou aproape de Antena 1. Seara a devenit incendiară la propriu, în timpul reprezentației trupei T&L, când un mic element de decor a luat foc. Show-ul a continuat însă, iar deznodământul serii a fost urmărit de peste un milion de telespectatori.

În această seară, spectacolul continuă. Holograf va urca pe scena X Factor, iar telespectatorii vor afla care este concurentul ce va părăsi în această săptămână competiția. Până atunci însă, concurenții pot fi votați la 1313.

Muzica de film a fost tematica celei de-a treia gale live X Factor, difuzată aseară de Antena 1. Melodii precum “Take my breath away”, “I don’t want to miss a thing”, „Get the party started” sau „You can leave your hat on” au răsunat pe cea mai mare scenă de sticlă din România, în interpretarea din ce în ce mai bună a finaliștilor X Factor.

Costumele și coregrafiile au fost spectaculoase. Trupa T&L, aflată săptămâna trecută la un pas de eliminare, a făcut show aseară pe scena X Factor. Larisa și Gabriel au interpretat piesa “Bring me to life” a formației Evanescence, iar scenografia a fost cu totul deosebită. Jocul pirotehnic impresionant al celor de la T&L i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Ba mai mult, a generat o situație de urgență pe care echipa a gestionat-o cu mult calm și eficiență. Un mic element de decor a luat foc în timp ce pe scenă T&L încercau să convingă publicul că merită să le încredințeze voturile lor.

Ca doi profesioniști însă, Larisa și Gabriel au continuat să cânte ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat și și-au dus la bun sfârșit deopotrivă piesa și coregrafia, în vreme ce echipa de producție, cu prefesionalism si tact, a restabilit în timp record conditiile optime de desfasurare a show-ului, fără ca nimeni sa fie ranit sau afectat. Spectatorii și telespectatorii au înteles și au urmărit cu sufletul la gură deznodamantul, astfel că în minutul de aur 22.11, X Factor a înregistrat 10.1 puncte de rating la nivelul targetului comercial al Antenei 1.

Spectacolul continuă și astă seară, când vom ala care sunt cei opt concurenți salvați de telespectatori și care se vor confrunta direct pentru a rămâne în competiție. Incã de asearã telespectatorii îşi pot vota favoriţii trimiţând un sms cu numele lor la numãrul 1313. O pot face în continuare şi astãzi, urmând ca în acestã searã, în direct, de la 21. 45, sa fie anunţat numele celui care va pãrãsi competiţia. Dacã cei de acasã au mai mulţi preferaţi, îi pot vota pe fiecare. Detalii despre cum pot vota, telespectatorii pot gãsi pe site­-ul competiţiei, în secţiunea finalişti: //xfactor.a1.ro/finalisti.

Tot în aceastã searã, telespectatorii se vor întâlni cu trupa Holograf, una dintre cele mai durabile si apreciate formaţii din România.

Andrei Leonte, Irina Florea, Nicolae Ovidiu Nae – Mawgly, Antonia Filip (Mentor: Mihai Morar), Diana Hetea, Iulian Vasile, Alin Văduva (Mentor: Adrian Sînă), T&L, Refresh, Duo Voice (Mentor: Paula Seling) sunt cei care au rãmas în cursa pentru marele premiu. Pentru mulţi dintre ei X Factor este prima lor şansă de a cânta pe o scenă, în faţa unui public. Pentru toti însă, galele live sunt prima confruntare cu un spectacol de o asemenea anvergură.

Cum vor evolua în continuare concurenţii, cine va rămâne în concurs şi cine va fi eliminat, telespectatorii vor descoperi sâmbăta şi duminica la X Factor!

Bucuresti, 13.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *