free download 78 travel guides written by experts

Ce au in comun cafeaua si gaming-ul? Un weekend intens la DreamHack Bucuresti 2014

NESCAFÉ 3in1 susține tinerii pasionați de jocuri de strategie

Determinat, mereu în căutare de noi oportunități și mai ales pasionat de jocuri de strategie? NESCAFÉ 3in1 îți spune „Start joc!”, în cadrul festivalului DreamHack București 2014, cel mai mare eveniment digital la nivel mondial, organizat la București în perioada 26-27 aprilie. Evenimentul înseamnă internet de mare viteză, sport electronic, turnee internaționale, competiții dedicate spectatorilor, tombole și concursuri, costume tematice, tehnologii de ultimă generație, comunicare și divertisment digital, toate într-un singur weekend.

”Jane McGonical, o figură recunoscută în lumea academică şi profesionala a gamingului a demonstat că jocul înseamnă oportunitatea de a ne concentra energia și optimismul asupra unui lucru la care suntem buni. În plus, studiile arată că jocurile stimulează activitatea cerebrală, crescând nivelul de atenție și concentrare al jucătorilor. Așa că am spus ”da” unui eveniment care transformă Bucureștiul în kilometrul 0 al gamingului pentru un weekend. Nivelul următor al jocului începe acum cu gustul intens NESCAFÉ 3in1 de cafea și lapte. De la primul click, până la finalul victorios al turneului, tinerii vor avea un prieten de nădejde, care să îi țină în formă maximă. Fie ca cei mai talentați și curajoși să câștige!” a declarat Andreas Kouroumalis, Business Unit Manager Beverages Nestlé România.

În cadrul evenimentului DreamHack Bcuurești 2014, NESCAFÉ 3in1 a pregătit o provocare intensă, pe măsura determinării tinerilor gameri susţinând turneul NESCAFÉ 3in1 HearthStone, un joc strategic nou, care fascinează încă de la primul click. 128 de tineri s-au înscris pentru o experiență unică în cursa NESCAFÉ 3in1 HearthStone și sunt pregătiți să treacă la nivelul următor și să jongleze cu strategii deosebite, abilități eroice și personaje de poveste. Cei inscrişi în turneul NESCAFE 3in1 HearthStone pot câștiga unul dintre premiile puse la bătaie de organizatori, în valoare totală de 10.000 de dolari.

Bucuresti, 25.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *