free download 78 travel guides written by experts

Filmele acestui weekend la Kanal D

Sambata, de la 21.30
„Pulbere de stele“, un film fantasy despre dragoste și curaj

Sâmbătă, 26 aprilie, de la ora 21.30, Kanal D va difuza un film de excepție – „Pulbere de stele“ („Stardust“, 2007), ce îi are ca protagoniști pe Sienna Miller, Charlie Cox, Robert De Niro, Michelle  Pfeiffer si Peter O’Toole.

Producția a primit Premiul Hugo pentru cea mai bună prezentare  dramatică, și Premiul GLAAD pentru cel mai bun film.

„Pulbere de stele“ este o poveste scrisă de Neil Gaiman și transpusă pe  ecran de regizorul Matthew Vaughn. O stea căzătoare care nimereşte într-un ţinut fermecat se dovedeşte a nu fi meteorit, ci o tânără  frumoasă şi curajoasă. Puterile ei secrete vor antrena în cursă  vrăjitoare, pirați și feţe împărăteşti. Toţi vor un singur lucru: inima  fetei. Rezultatul este un basm plin de umor și magie, care încântă spectatorii  de toate vârstele.

Acțiunea începe în monotona Anglie, într-un sat numit Wall, denumit  astfel datorită zidului care îi separă pe locuitori de lumea  supranaturală dintr-un univers paralel. Aici trăieşte tânărul Tristan  Thorne (Charlie Cox) care, îndrăgostit de frumoasa satului (Sienna  Miller), îi promite acesteia că îi va aduce o stea căzătoare. Tristan va  trebui să treacă zidul interzis şi să pătrundă în ţinutul magic, denumit  Stormhold. Pe acest tărâm, Tristan descoperă că steaua căzătoare este,  de fapt,  o fată plină de viaţă care a fost rănită în căderea ei  cosmică. Fata este în pericol,  deoarece este căutată de fiii regelui  (Peter O’Toole), dar și de o vrăjitoare ambiţioasă.

Tristan este hotărât să-şi ţină promisiunea față de iubita lui, dar  drumul îi va fi îngreunat de întâlnirea cu un căpitan al piraţilor  (Robert De Niro) și cu un vânzător fără scrupule (Ricky Gervais). Și  acestea încă nu sunt toate pericolele pe care le are de înfruntat  tânărul.

Tristan supravieţuiește datorită curajului său şi datorită puterii pe  care i-o oferă noua dragoste. Eroul va descoperi în această călătorie  care este identitatea lui adevărată şi care îi este destinul.

Duminica, de la 22.30
„Furia ucigașă“, un film horror în ținutul ursului grizzly

Duminică, 27 aprilie, de la ora 22.30, Kanal D va difuza „Furia  ucigașă“, („Grizzly Rage“, Canada, 2007), un thriller  în regia lui David  DeCoteau, din a cărui distribuție fac parte  Tyler Hoechlin, Graham  Kosakoski, Brody Harms și Kate Todd.

Sean (Graham Kosakoski), Ritch (Brody Harms), Wes (Tyler Hoechlin) și  Lauren (Kate Todd) sunt patru tineri care se pregătesc să sărbătorească  absolvirea colegiului. Dornici de aventură, tinerii petrecăreți, aflați  într-o mașină de teren, ajung într-o rezervație și dau peste vizuina  unui urs. Fără intenție, aceștia accidentează mortal un pui de urs  grizzly. Din acest moment, pentru cei patru aventuriei începe teroarea,  tinerii ajungand ținta răzbunarii ursoaicei al cărei pui a fost  ucis.

„Furia ucigașă“ este un horror terifiant ce abundă de scene pline de  suspans. Scenele vizuale îl țin pe telespectator captiv în poveste și nu îl lasă nicio clipă să evadeze din zona emoțiilor primare – frică și groază. În ținutul ursului grizzly, tinerii simt mirosul fricii  la fiecare adiere de vânt. Cine scapă și cine rămâne în  această dezlănțuire de furie animalică? La această întrebare,  telespectatorii vor avea un răspuns pe parcursul celor 86 de minute de  suspans. „Furia ucigașă“ sparge tiparele standard pentru multe filme de groază.

Ursul prezentat este un grizzly în mărime naturală, nu un animal mutant sau unul modificat genetic. Cu toate acestea, ursul și actorii nu apar  împreună în același cadru. În scenele în care actorii trebuie să  interacționeze cu ursul, un om deghizat în animal preia rolul.

Bucuresti, 25.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *