free download 78 travel guides written by experts

Catalin Botezatu, la prezentarea de moda, in Belgia: “Astazi voi fi nemilos cu voi”

Vineri, de la ora 23:00, la Kanal D se alege Supermodelul anului! Joan, Gabriela, Andrada, Catalin si Liana, acestia sunt concurentii care au ajuns in finala de la "Supermodels by Catalin Botezatu" si care vor face tot posibilul pentru a castiga competitia.

Una din probele finale are loc la Bruxelles, in fata unui public exigent.

"Vom avea o prezentare de moda haute couture, pentru reprezentanti ai Parlamentului European. Aveti grija ce faceti, cum va prezentati pentru ca publicul de astazi este unul extrem de pretentios!", le-a spus amfitrionul show-ului concurentilor.

Prezentarea de moda se desfasoara contracronometru, asa ca detaliile cele mai mici trebuie sa se sincronizeze perfect. Orele trec cu repeziciune pana la marea finala, iar fiecare moment conteaza, fiecare greseala este contorizata de Catalin Botezatu.

"Ati ramas cei mai buni dintre cei buni, dar astazi voi fi nemilos cu voi. Vreau sa jucam cu cartile pe fata, de aceea vreau sa va informez ca dupa aceasta prezentare, unul dintre voi va pleca acasa", le-a spus Catalin Botezatu concurentilor inaintea prezentarii de moda.

In ciuda acestui avertisment, la finalul evenimentului, celebrul designer s-a razgandit si a luat o alta decizie neapteptata. Ce le-a spus Catalin Botezatu concurentilor si care au fost celelalte probe dificile la care i-a supus veti putea afla vineri, 24 aprilie, de la ora 23:00, la Kanal D.

Bucuresti, 22.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *