free download 78 travel guides written by experts

Catalin Botezatu: “Am avut parte de o educatie spartana”

La filmarile pentru show-ul “Supermodels by Catalin Botezatu”, ce va fi difuzat la Kanal D, s-au ivit situatii in care tinerii aspiranti la o cariera in modelling au marturisit ca vor sa ajunga “foarte sus, fara prea multa munca”. Acest tip de confesiuni au constituit motiv de indignare pentru Catalin Botezatu, prezentatorul emisiunii.

“Cei mai multi dintre tinerii din ziua de azi vor sa obtina cat mai mult cu cat mai putina munca. Vor sa arda etapele. Vor sa aiba totul fara sa dea nimic. Modellingul inseamna, pe langa niste calitati fizice incontestabile, multa disciplina si efort”, a precizat celebrul designer.

In acest context, Catalin Botezatu si-a amintit de “severitatea” de care a avut parte in copilarie, tratament care a contribuit la formarea sa ca adult responsabil.

“Am avut parte de o educatie spartana. Nu aveam voie sa intarzii seara dupa o anumita ora si trebuia sa iau note mari. Acasa aveam tot ce imi trebuia, dar nu eram rasfatat. Daca imi doream ceva, trebuia sa muncesc. Mama ma punea sa dau cu aspiratorul, sa pieptam ciucurii de la covor (activitate care ma enerva la culme!), sa duc gunoiul… Tot eu eram responsabil cu incarcatul sifoanelor”, isi aminteste Catalin Botezatu despre sarcinile pe care trebuia sa le indeplineasca in copilaria sa, petrecuta in orasul Alexandria.

De asemenea, Bote a marturisit ca pana in clasa a patra, era trimis la piata, la cumparaturi, “cu lista in mana”.

“Din lista aceea, cumparam jumatate, iar de restul banilor imi luam eu ce voiam. Bineinteles, pentru asta mancam bataie. Azi, copiii isi denunta parintii daca le dau o palma. Dar aceasta educatie spartana mi-a fost folositoare, recunosc!”, a concluzionat prezentatorul show-ului “Supermodels by Catalin Bozatu”.

Bucuresti, 15.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *