Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cat de bine arata Mitoseru femeie!

Vezi pe cine parodiazã luni seara la „Un show Pãcãtos”

Luni seara, de la 23.00 distracţia atinge cote maxime la „Un Show Pãcãtos” . Mihai Mitoşeru a hotãrât sã îşi schimbe identitatea şi nu oricum. Actorul promite o super transformare, iar pentru asta a ieşit special la cumpãrãturi. Pe tocuri, cu fustã şi perucã, Mihai Mitoşeru prinde gustul mondenitãţilor în emisiunea lui Dan Capatos.

Campionul nopţilor albe, Dan Capatos, a dus show-ul la un alt nivel la Clubul Pãcãtoşilor, cel mai tare club din România, deschis non stop în spaţiul virtual şi unde distracţia este garantatã. Toţi cei care trãiesc viaţa intens şi se bucurã la maxim de fiecare zi sunt invitaţi sã se alãture Clubului Pãcãtoşilor, club care îşi rãsplãteşte telespectatorii cu invitaţi unul şi unul, subiecte inedite, imagini spectaculoase, dar şi multe alte surprize.

Mihai Mitoşeru vine în platoul emisiunii „Un Show Pãcãtos” aşa cum nu a mai fost vãzut vreodatã. Pe tocuri înalte, cu fustã şi perucã, Mihai Mitoşeru are parte de o transformare de zile mari. Pentru cã a prins gustul provocãrilor din Clubul Pãcãtoşilor, Mihai Mitoşeru promite un numãr de super parodie marca „Un show Pãcãtos”. Pe cine va interpreta carismaticul actor, rãmâne de vãzut luni seara, de la 23.00 la „Un Show Pãcãtos”.

Telespectatorii Antena 1 vor putea afla mai multe informatii Clubul Pacatosilor accesand pagina oficiala unshowpacatos.a1.ro sau facebook.com/unshowpacatos.

Bucuresti, 01.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *