free download 78 travel guides written by experts

Descoperire spectaculoasa

Fetele de la Heaven au găsit o creatură de aproape 2 metri într-un cub îngropat în zăpadă!

O descoperire uluitoare a fost făcută de curând în România! În timpul unei vacanţe la munte, fetele de la Heaven au dat peste un cub imens de gheaţă, îngropat în zăpadă. În interiorul lui se afla o creatură înfricoşătoare de aproape 2 metri, venită parcă din vremuri preistorice. Se pare că zona în care a fost găsită creatura a oferit pe parcursul timpului mai multe descoperiri istorice, însă niciuna de asemenea anvergură.

Şocate de întreaga situaţie, fetele au sunat imediat pentru a semnala descoperirea. După ce au fost alertate istituţiile statului, fetele au fost puse în legătură cu un profesor doctor care a confirmat importanţa descoperirii.

Cum au reacţionat în faţa acestei experienţe senzaţionale şi mai apoi când au aflat că Alina, colega lor de trupă, a fost complice pentru Dan Negru într-o farsă de senzaţie, rămâne de văzut duminica aceasta, de la 21.40, într-o ediţie specială “Plasa de stele”.

Mai multe informaţii puteţi afla accesând pagina oficială plasadestele.a1.ro şi pagina de Facebook a emisiunii, facebook.com/plasadestele.

De 1 aprilie, românii ţin păcăleala aproape, cu Antena 1. Dan Negru, campionul farselor le aduce românilor o ediţie specială “Plasa de stele”. Mihai Bendeac vine cu o porţie zdravănă de comedie, Gabi Firea îl omagiază şi poate păcăleşte pe Ovidiu Komornyik, iar filmul “Mincinosul mincinoşilor” îi va înveseli pe telespectatori încă de dimineaţă.

Bucuresti, 31.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *