free download 78 travel guides written by experts

Casa di Peroni, o incursiune in arta ospitalitatii, inspirata de Peroni Nastro Azzurro

Peroni Nastro Azzurro lansează campania Casa di Peroni, prin care invită publicul să descopere arta ospitalității oferite cu naturalețe și sentimentul reconfortant de a fi acasă, alături de cei dragi, inspirate de bucuria și rafinamentul stilului Italian. Plăcerea jocului cu ingredientele, decorul elegant, atenția acordată micilor detalii și plăcerea conversației descriu atmosfera de delectare pe care Peroni Nastro Azzurro o propune prin noua campanie.

Incursiunea în Casa di Peroni va începe la finalul lunii iunie, când diferite personalități vor demonstra publicului ce înseamnă pentru ei arta de a fi o gazdă perfectă și cum pot transforma savoarea unei mese în stil Italian, detaliile decorului și plăcerea conversațiilor cu cei asemenea lor în ingredientele pentru o experiență desăvârșită, inspirată în mod firesc de Peroni Nastro Azzurro.

Campania va continua prin activități care vor ilustra publicului arta ospitalității, așa cum este ea definită de italieni, de la ingredientele care dau savoare meselor, la pasiunea pentru micile detalii care alcătuiesc decorul, la discuțiile cu cei dragi, și până la momentele vibrante care definesc experiența din Casa di Peroni. Sunt puține lucruri mai frumoase decât timpul petrecut acasă, iar unul dintre acestea este bucuria de a-l împărtăși cu cei care îți seamană. De aceea, Casa di Peroni propune publicului să celebreze aceste momente în stil Italian, să transforme plăcerea italienilor de a fi gazde în surse de inspirație pentru momentele alături de cei mai apropiați prieteni.

Mai multe detalii despre campania Casa di Peroni și despre proiectele pe care Peroni Nastro Azzurro le pregătește în cadrul acesteia vor fi dezvăluite în curând pe site-ul www.peroniitaly.ro, pe blogul Peroni Diario //peroniitaly.ro/diario/, și pe pagina de Facebook www.facebook.com/PeroniRomania.

Bucuresti, 23.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *